Training “The Leader as Coach” (4 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Leaders Romania impreuna cu HPDI, va avea loc pe 4 iunie, la Hotel Radisson BLU, in Bucuresti.

Training-ul este sustinut de Jim Bagnola, membru al “National Speakers Association” si desemnat ”Certified Speaking Professional”. In acest an, Jim Bagnola a fost nominalizat de catre Leadership Gurus in topul celor mai buni speakeri inspirationali in materie de leadership la nivel mondial.

Subiectele abordate in cadrul training-ului vor fi: Beneficiile, principiile si practicile coaching-ului eficient; Credintele, abilitatile si comportamentele unui coach operativ; 8 maniere de a crea un climat pozitiv de coaching; Cum sa utilizezi un limbaj inspirational si puternic si de ce acest lucru este critic; Cum si de ce sa fim asertivi dar non-confruntationali; Model de coaching; Auditul relatiilor de coaching; Tabelul analizei de coaching; Coaching-ul in contextul sau managerial si de echipa; Cele 7 comportamente de coaching; Ce trebuie evitat in timpul sesiunii de coaching; Schimbul de roluri in coaching pentru castigarea experientei; Diferenta dintre sanctiunile punitive si actiunile de dezvoltare; Fundamentele comunicarii deschise; Tehnicile ascultarii active; Feedback eficient si asteptari clare.

Taxa de participare este de 269 euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta "Fresh&New" Finantare.ro - Forum regional de finantari europene, management de proiect si investitii (4 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Arhipelago, va avea loc pe 4 iunie, la Iasi.

Conferinta Finantare.ro isi propune sa promoveze cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene si investitii. Evenimentul acopera nevoile regiunii de Nord Est, prin oferirea de interactiune si informatii cu privire la noile tendinte in domeniul managementului de proiect, propune noi surse de finantare si noi tipuri de abordare a finantarilor europene.

In prima parte a zilei, vor avea loc in paralel conferinte care vor aborda cele patru teme: finantari europene, managementul proiectelor, consultanta in finantari si investitii. La acestea vor lua cuvantul mai multi vorbitori - speakeri, oameni de afaceri, persoane cu experienta in domeniu.

Dupa pauza de pranz, informatiile dobandite vor fi consolidate prin workshop-uri cu numar limitat de persoane, pentru a crea o interactiune mai puternica intre participanti si speakeri.

Pana pe 17 mai, taxa de inscriere este de 120 lei + TVA/persoana. In intervalul 18 mai - 2 iunie, taxa de inscriere este de 150 lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta "Biodiversitate si Agricultura Ecologica” (4 iunie 2010)
Evenimentul, organizat de Asociatia  "Bio-Romania” in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, va avea loc pe 4 iunie, in Aula Academiei de Stiinte Agricole si Silvice din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.

La eveniment vor fi invitati reprezentanti ai Comisiei Europene, ai autoritatilor nationale, ai Comisiei de agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala din cadrul Senatului Romaniei, reprezentanti ai Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor, ai organizatiilor non-guvernamentale, ai mediului universitar, cercetatori, reprezentantii ambasadelor UE si ai tarilor candidate. Invitat special va fi Pierre Rahbi, agricultor, cercetator, scriitor si cugetator francez de origine algeriana, precum si unul dintre pionierii agriculturii ecologice in Franta.

Conferinta isi propune sa contribuie la educarea, informarea si constientizarea societatii romanesti privind obiectivele noii Politici Agricole Comune.

Detalii legate de participarea la eveniment pot fi solicitate aici.