Training "Real Win-Win Negotiation" (4 - 5 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Skill Team - Human Resources Company, va avea loc in zilele de 4 si 5 martie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza oricarei persoane care vrea sa-si dezvolte abilitatile de negociere.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Introducere in negociere; Ce este negocierea; Conditii necesare pentru o negociere de succes; Structura negocierii; Contextul si mediul negocierii; Stiluri de comunicare; Stiluri de negociere; Pozitiile in negociere; Etapele negocierii; Legi psihologice in negociere; Tipuri de negociere; Tehnici si tactici de negociere.

Taxa de participare este de 370 de euro fara TVA. Data limita pentru inscriere este 27 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Training, learning and development" (4 - 5 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 4 si 5 martie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Cursul este recomandat pentru: practicieni experimentati in domeniul resurse umane si dezvoltare, care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de analiza si identificare a nevoilor de training, setare de obiective si masurare a eficientei programelor de formare; oricine doreste sa se specializeze in profesia de director/coordonator al departamentului de training; persoane care sunt noi in domeniul training si vor sa invete rapid notiuni de baza si metode de aplicare a lor.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.