Seminar “Mobile marketing pentru agentiile de publicitate” (4 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Voxline Communication, va avea loc pe 4 noiembrie, la Bucharest Hubb.

Participantii vor putea afla care sunt oportunitatile oferite de marketingul mobil, dar mai ales care sunt tacticile specifice pentru a integra cu succes marketing-ul mobil in campaniile lor viitoare.

Dan Virtopeanu (General Manager Voxline Communication) si Bogdan Apostol (Business Development Manager) vor veni cu idei practice si studii de caz relevante si vor vorbi despre cum pot folosi agentiile de publicitate mediul mobil pentru lansari de produse, campanii de imagine, promotii, lead generation/sales.

Agenda seminarului va fi impartita in doua sesiuni avand ca teme principale: Cum alegi instrumentele de comunicare si promovare din mobile marketing pentru campania ta; Cum integrezi concret marketingul mobil in campanii.

Accesul la seminar se face doar pe baza unei invitatii furnizate de Voxline Communication. Persoanele interesate pot solicita o invitatie completand formularul disponibil pe pagina evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (4 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.