Curs “Prospectarea si stabilirea intalnirilor de vanzare prin telefon” (4 - 7 septembrie 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training & Consulting, va avea loc in perioada 4 - 7 septembrie, la Hotel Carmen, in statiunea Venus. Programul se recomanda in special celor care lucreaza in vanzari si/sau intr-un centru telefonic si care trebuie sa lucreze proactiv cu clientii.

Agenda cursului cuprinde: Prospectarea si programarea intalnirilor de vanzare prin telefon; Telefonul ca instrument de vanzare - afaceri; Prospectarea unor informatii noi de vanzare; Elaborarea unui plan de prospectare; Principiile programarii prin telefon; Structararea abordarii; Apelul telefonic initial; Structurarea apelului telefonic; Structurarea abordarii. Trimiterea materialelor publicitare; Cateva puncte cheie pentru reclama/promovarea vanzarii; Telefonul de revenire; Tratarea obiectiilor; Obiectii comune si cum sa le tratam; Exercitii.

Taxa de participare este de 1.360 de lei + TVA/persoana. Suma acopera inclusiv cazarea si masa pe durata desfasurarii evenimentului. Termenul limita de inscriere este 26 august. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Manager de Proiect” (4 - 13 septembrie 2009)

Evenimentul, organizat de Schultz Consulting, va avea loc intre 4 - 6 si 11 - 13 septembrie, in Bucuresti.

Cursul este o imbinare a cursului de manager de proiect din domeniul afacerilor cu  cel de managementul ciclului de proiect al Comisiei Europene. Un accent deosebit se va pune si pe managementul proiectelor finantate din Fonduri Structurale cu aplicatii pe Programele Operationale.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Stabilirea scopului proiectului; Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului; Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului; Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect; Managementul riscurilor; Managementul echipei de proiect; Managementul comunicarii in cadrul proiectului; Managementul calitatii proiectului.

Taxa de participare este de 1.400 de lei/persoana, iar termenul limita pentru inscrieri este 3 septembrie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.