Training “Psihologia vanzarii si a negocierii” (5 - 6 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de HR4U, va avea loc in zilele de 5 si 6 decembrie la sediul HR4U din Timisoara.

Trainingul se adreseaza atat reprezentantilor de vanzari, cat si celor care doresc sa-si dezvolte o cariera in vanzari pentru companii de prestigiu din industrii perecum: auto, IT&C, constructii, retail, consultanta, domeniul medical si farmaceutic, telecomunicatii etc.

Pe durata cursului vor fi abordate urmatoarele module tematice: Cunoasterea stilului personal de a vinde, Tipologia clientilor dificili, Structura motivationala, Tehnica negocierii.

Taxa de participare este de 575 de lei de persoana, la care se aplica o reducere de 4% pentru doi participanti din aceeasi companie si 8% pentru mai mult de trei participanti din aceeasi companie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

EMPRETEC - Program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business (5 - 13 decembrie 2008)

Evenimentul va avea loc in perioada 5 - 13 decembrie in Bucuresti.

Cursul este organizat si promovat de Oficiile teritoriale ale MIMMCTPL si de echipa romana de traineri certificati de catre UNCTAD pentru programul EMPRETEC (APAR - Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania).

Programul are la baza metodologia unica originara de la Harvard, focusata pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental pentru a aduce evolutie in business.

In noua zile de atelier de lucru orientat catre experiment, participantii vor avea acces la experienta celor mai de succes antreprenori din lume.
EMPRETEC se adreseaza antreprenorilor existenti sau potentiali, managerilor, precum si specialistilor din organizatii publice sau private presupusi a se comporta de o maniera antreprenoriala.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.