Training "Cum elaboram diagnosticul financiar al afacerii?" (5 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de ABC Training Consulting, va avea loc pe 5 februarie, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud.

Training-ul este recomandat managerilor generali, managerilor economici si specialistilor in finantele firmei.

Temele abordate in cadrul training-ului vor fi urmatoarele: Necesitatea cunoasterii “starii de sanatate financiara” a unei companii; Etapele elaborarii diagnosticului financiar al firmei, din perspectiva manageriala; Indicatorii economico-financiari: clasificare, mod de calcul, semnificatie; Evaluarea rezultatelor analizelor economico-financiare si identificarea punctelor tari si a punctelor slabe din activitatea firmei.

Taxa de participare este de 150 de lei + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Web Wizard" (5 - 6 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 5 si 6 februarie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

Web Wizard se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor. Cursul prezinta informatiile esentiale in project managementul unui site web, fie ca este vorba de un site de companie, publicatie online, magazin online sau portal.

Taxa de participare este de 1.500 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 19 ianuarie 2009; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 2 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.