Training "In Store" (5 - 6 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

Obiectivul training-ului este acela de a prezenta magazinul ca un canal de comunicare aparte, cu o mare relevanta pentru consumator.

Training-ul se adreseaza tuturor celor care au responsabilitati de marketing, vanzari si distributie si care lucreaza in companii care nu vand direct clientului final, apeland la magazine.

Taxa de participare este de 1.300 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 16 februarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 2 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "iSell" (5 - 6 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la Hotel Caro, in Bucuresti.

"iSell" propune o abordare manageriala a comertului electronic, care vizeaza atat aspecte tehnice si financiare, cat si de marketing si comunicare.

Training-ul se adreseaza antreprenorilor in comertul electonic, managerilor de magazine online, responsabililor de marketing si comunicare din magazinele online, dar si altor persoane implicate in managementul magazinelor online.

Taxa de participare este de 1.700 de lei + TVA/persoana. La aceasta taxa se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 16 februarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 2 martie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Contrast Power" (5 - 6 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Contrast HR, va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, in Bucuresti.

Training-ul isi propune sa trateze sursele principale ale calitatilor de leader, fiind orientat pe doua directii de prezentare: Experienta si Analiza.

Taxa de participare este de 1.000 de lei + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Achizitii publice" (5 - 6 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la sediul IRT din Bucuresti.

Training-ul se adreseaza reprezentantilor sectorului de afaceri care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze cu institutiile statului.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Procesul achizitiilor publice. Proceduri de achizitii publice; Surse de informatii cu privire la oportunitati de ofertare; Documentatia de atribuire - continut si cerinte; Modul de redactare a ofertei; Participarea la procesul de achizitie publica. Termene. Comunicarea cu autoritatea contractanta; Inscrierea si gestionarea contului din e-licitatie.ro; Incheierea contractului; Contestatii si actiune in instanta. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Taxa de participare este de 890 de lei, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula. Data limita pentru inscriere este 26 februarie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar "Certificare in metodologia Hogan Assessment Systems" (5 - 6 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Hart HR Consulting, va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Seminarul se adreseaza managerilor de resurse umane si dezvoltare organizationala, consultantilor, trainerilor si managerilor de departamente.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Ce este personalitatea si de ce este importanta in dezvoltare si selectie; Personalitatea in conditii obisnuite si in conditii de stres; Interpretarea rapoartelor de evaluare Hogan; Aplicatii practice ale bateriei Hogan Assessment in procese de HR;  Cum oferim feedback si recomandari de dezvoltare; Corelatii intre cele trei instrumente - HPI, HDS, MVPI.

Taxa de participare este de 1.500 de euro + TVA/persoana, la care se acorda un discount pentru inscrieri efectuate pana pe 27 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Train the trainers" (5 - 13 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, va avea loc intre 5 - 6 martie si 12 - 13 martie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Cursul isi propune sa trateze principalele aspecte ce trebuie urmarite in pregatirea, livrarea si evaluarea unui training, indiferent de domeniul pe care acesta il vizeaza.

"Train the trainers" se adreseaza celor care doresc sa devina traineri (interni sau externi) sau celor care au nevoie ca in activitatea lor sa lucreze cu echipe in sistem de training (Area Sales Manageri, Unit Manageri, Product Manageri etc).

Taxa de participare este de 550 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite

aici sau pot fi solicitate prin e-mail la nineta.ceaus @ codecs.ro.