Eveniment Romanian Managers -”Noi oportunitati de business la Cluj in 2010” (5 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Romanian Managers Cluj, va avea loc pe 5 martie, la Cluj City Center.

In ceea ce priveste subiectele acestei intalniri, vor avea loc prezentari legate de achizitii publice, finantari bancare si legatura dintre succes si talent.

De asemenea, primii 30 de participanti care confirma inscrierea, au posibilitatea de a participa la o demonstratie de utilizare a platformei de Realitate Virtuala, din cadrul Institutului International de Coaching, Universitatea Babes-Bolyai, care are aplicatii in optimizarea performantei manageriale.

Taxa de participare este de 95 de lei + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Managementul Proiectelor (5 - 6 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, in Bucuresti.

Publicul tinta este format din: noii middle manageri, care trebuie sa-si insuseasca rapid cunostinte adecvate; persoane din middle si top management care trebuie sa isi defineasca un limbaj comun in ceea ce priveste managementul proiectelor; orice angajat care vrea sa isi pregateasca un proiect intr-un mod profesionist, consistent si care sa asigure intelegerea acestuia, intr-un mod care foloseste majoritar reprezentari grafice, standardizate.

Tematica abordata in cadrul training-ului cuprinde: Prezentare generala - ce este un proiect, mediul proiectului, organizatii de proiect, diferenta intre proiecte si programe; Ce trebuie sa contina un Proiect (task-uri, resurse, modalitati de alocare); Etapele elaborarii unui Proiect; LFA - Metoda cadrului logic (Logical Framework Approach); Cateva modalitati ( alternative) de prezentare a informatiilor dintr-un Proiect (inclusiv Mind Mapping, Gantt); Principalele instrumente (software) utilizate frecvent in Project Management; Managementul unui portofoliu de proiecte.

Taxa de participare este de 325 de euro +  TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs ”Planificare strategica” (5 - 6 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Humans - People Academy, va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la Iasi.

Tematica abordata in cadrul cursului va fi urmatoarea: Notiuni introductive de planificare strategica; Planificarea strategica - tehnica manageriala; Ciclul de schimbare strategica; Metode si tehnici utile de planificare strategica.

Taxa de participare este de 590 de lei (scutit de TVA)/persoana.

Mai multe informatii pot fi solicitate aici.

 

Curs “Lean Management” (5 - 7 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 5 - 7 martie, la Hotel Andy, in Predeal.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Cele cinci Principii de Lean Manufacturing; Sisteme de aprovizionare si gestiune; Sisteme Lean Manufacturing; Instrumente de analiza; Elemente de adaptare a personalului la Lean Management; Sisteme de decizie si controlul implementarii acestora; Crearea unei Culturi Lean; Elemente de Lean Thinking.

Taxa de participare este de 1.480 lei + TVA/persoana. Termenul limita de inscriere este 25 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.