Forum economic Romano-Iordanian (6 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, va avea loc pe 6 aprilie, la Bucuresti.

Pe langa oficialitatile guvernamentale iordaniene, la forum vor fi prezente si aproximativ 20 - 30 de companii iordaniene interesate in stabilirea de contacte de afaceri cu parteneri din Romania, in urmatoarele domenii de activitate: energie (inclusiv energie nucleara) si surse alternative, resurse minerale, tehnologia informatiilor si telecomunicatii, petrochimie, transport, turism, industria farmaceutica, electronica, textila, a materialelor de constructii, cea a masinilor si echipamentelor industriale, automobilelor (componente), servicii si echipamente de stocare, produse de consum, servicii financiar-bancare etc.

Mai multe informatii pot fi solicitate la Biroul de Relatii Externe al CCIR - persoana de contact Daniela Paul, telefon 021/319.00.88.

 

Curs "Business Presentations" (6 - 7 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Qualians, va avea loc in zilele de 6 si 7 aprilie, la Hotelul Novotel din Bucuresti.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care vorbesc in fata unei audiente, indiferent ca este vorba de o prezentare in fata clientilor, echipei, conducerii sau actionarilor.

Temele abordate in cadrul cursului vor fi: Pregatirea prezentarii; Abilitati cheie de comunicare - verbale si nonverbale; Tehnici de implicare a auditoriului, cu exercitii practice - cum sa obtineti si sa pastrati interesul; Folosirea eficace a suporturilor vizuale; Vocea - ton si varietate; Cum sa conduceti cu succes o sesiune de intrebari si raspunsuri; Reguli de aur pentru o prezentare excelenta. La final, fiecare participant va sustine doua prezentari video, care vor fi inregistrate si analizate de grup si de trainer.

Taxa de participare este de 539 de euro + TVA/persoana, iar inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Proceduri de achizitii publice” (6 - 9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 6 - 9 aprilie, la Centrul de Afaceri APACA, in Bucuresti.

Cursul este dedicat aprofundarii procedurilor si practicilor din domeniul achizitiilor publice, conform noii legislatii adaptate la Aquis-ul Comunitatii Europene.

Taxa de participare este de 1.000 de lei (inclusiv TVA)/persoana.

Inscrierile confirmate de plata participarii (copii dupa ordinele de plata) se pot face pana pe 31 martie, ora 16.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “HR Strategy” (6 - 10 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de FORK Search and Selection, va avea loc in perioada 6 - 10 aprilie, in Bucuresti.

“HR Strategy” este un curs dedicat angajatilor din departamentele de resurse umane.

In cadrul cursului vor fi tratate si explicate pe larg toate functiunile de HR - Recrutare si selectie, Training/Instruire, Compensatii si beneficii, Salarizare si administrare de personal, HR Development. De asemenea, vor fi dezbatute si teme de Inteligenta emotionala , Autocunoastere si Motivare.

Taxa de participare este de 2.000 de lei/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.