Training "Pre Marketing" (6 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Picant Events, va avea loc pe 6 februarie la Hotel Caro, in Bucuresti.

Pre Marketing se adreseaza atat persoanelor care au responsabilitati de marketing si comunicare si care nu au studii economice, cat si celor care vor sa-si revizuiasca si sa-si improspateze cunostintele de economie.

In cadrul cursului sunt prezentate notiuni de micro si macro economie si este explicat cum acestea influenteaza activitatea de marketing a unei companii.

Taxa de participare este de 700 de lei + TVA/persoana, la care se pot aplica urmatoarele reduceri: 10% pentru inscrieri si plati efectuate pana pe 21 ianuarie; 5% pentru inscrierea a minim trei persoane de la aceeasi companie, reducere cumulabila cu cea pentru inscrieri rapide. Data limita pentru inscrieri este 3 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Program Open "Fii jucator proactiv, agil, persuasiv!" (6 - 7 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de intellCompetitiv, va avea loc in zilele de 6 si 7 februarie, la Casa Satya, in Bucuresti.

Conceput atat pentru manageri si lideri de echipe, cat si pentru angajati, acest eveniment isi propune sa fie un program motivational de autocunoastere, dezvoltare personala si leadership.

Taxa de participare este de 570 de lei + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 10% pentru studenti si pentru grupuri de cel putin trei persoane din aceeasi companie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar de Fiscalitate (6 - 8 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Class Fin Expert, va avea loc in perioada 6 - 8 februarie, la Hotel International, in Sinaia.

Seminarul este organizat in colaborare cu specialisti din Ministerul Finantelor Publice si se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: directori economici, directori financiari, contabili sefi, responsabili si specialisti din cadrul departamentelor financiar - contabile.

Pe parcursul celor trei zile, vor fi abordate urmatoarele teme: Cod Fiscal 2009: Taxa pe valoarea adaugata, Impozitul pe profit; Inchiderea exercitiului financiar 2008. Modificari OMF 1752; Codul de procedura fiscala 2009.

Taxa de instruire este de 1.190 de lei/persoana, la care se pot acorda reduceri de  2% si 3%, pentru inscrierea a doua si, respectiv, trei persoane din cadrul aceleiasi companii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training "Controlling. Profitabilitatea afacerilor"  (6 - 21 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in perioada 6-21 februarie la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Pe langa contabili, training-ul se adreseaza si urmatoarelor categorii de persoane: operations managers; profesionisti in finante, purchasing, IT, HR, sales, marketing; angajati in Supply Chain din productie, distributie si servicii.

Programul training-ului este structurat pe trei module: Modulul I - Bazele Controlling-ului (6-7 februarie); Modulul II - Instrumentele Controller-ului si Conexiunea Financiara (13-14 februarie); Modulul III - Planificarea si implementarea Master Budget – Workshop (20-21 februarie).

Taxa de participare pentru fiecare modul este de 310 euro de persoana (nu include TVA). Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii la un modul si tot 5% pentru un participant la toate cele trei module.

Inscrierile se fac pana pe 2 februarie 2009, in limita locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.