Curs “Negocieri in Achizitie” (6 - 7 iunie 2011)
Evenimentul este organizat de AchieveGlobal si va avea loc in zilele 6 si 7 iunie, la sediul AchieveGlobal, in Bucuresti.

Programul se concentreaza pe trei zone cheie - Intelegerea negocierilor profesionale in vanzari, Planificarea negocierii si Conducerea negocierii.

Agenda cuprinde urmatoarele teme: Intelegerea negocierilor profesionale in achizitii; Planificarea negocierii; Analiza situatiei; Obiectivele negocierii; Definirea diferentelor; Pregatirea mentala; Comportamente neproductive; Conducerea unei negocieri consultative; Pozitionarea negocierii; Rezolvarea diferentelor; Iesirea din impas; Obtinerea acordului final.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Young Professionals Academy (6 iunie - 16 iulie 2011)
Evenimentul este organizat de Young Professionals Club si va avea loc in perioada 6 iunie - 16 iulie, in Bucuresti.

Programul, aflat la cea de-a doua editie, isi propune sa ofere un suport real in dezvoltarea personala a participantilor.
Young Professionals Academy se adreseaza studentilor in ani terminali, absolventilor, tinerilor profesionisti, precum si antreprenorilor, cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, preocupati de dezvoltarea personala.

In prima parte a evenimentului va avea loc o serie de workshopuri de dezvoltare soft skills, in timp ce partea a doua va fi una practica, vizand conceperea si implementarea unui proiect social.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.