Mini Seedcamp Tel Aviv (6 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Seedcamp, va avea loc pe 6 mai, la Tel Aviv, in Israel.

Mini Seedcamp reprezinta o serie de evenimente dedicate antreprenorilor din domeniile web-tech, mobile si software din regiunea EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

In cadrul fiecarei editii, start-up-urile selectate in urma inscrierilor sunt puse fata in fata cu antreprenori experimentati, investitori si dezvoltatori, intr-o zi de mentoring intens, discutii si prezentari.

La finalul seriei de evenimente, in luna iulie, va avea loc o selectie a proiectelor care vor beneficia de investitii. Insa, exista si posibilitatea ca un proiect se beneficieze de investitii imediat dupa oricare dintre evenimentele Mini Seedcamp.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (6 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Curs “Management de Proiect” (6 - 9 mai 2010)
Evenimentul, organizat de Evolutiv Consultants Network, va avea loc in perioada 6 - 9 mai, la Hotel Andy, in Predeal.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Stabilirea scopului, obiectivelor si analiza fezabilitatii proiectelor; Definirea si planificarea proiectului; Executia, monitorizarea si controlul proiectului; Formarea si conducerea echipei proiectului; Comunicarea in cadrul proiectului; Managementul calitatii si a riscurilor proiectului.

Taxa de participare este de 1.780 de lei + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.