Training "Managementul proiectelor" (6 - 7 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 6 si 7 martie, la U-Business Center, in Bucuresti.

In cadrul cursului vor fi abordate urmatoarele teme: Prezentare generala - ce este un proiect, mediul proiectului, organizatii de proiect, diferenta intre proiecte si programe;  Ce trebuie sa contina un Proiect (task-uri, resurse, modalitati de alocare); Etapele elaborarii unui Proiect; LFA (Logical Framework Approach) - Metoda cadrului logic; Cateva modalitati (alternative) de prezentare a informatiilor dintr-un Proiect (inclusiv Mind Mapping, Gantt); Principalele instrumente (software) utilizate frecvent in Project Management; Managementul unui portofoliu de proiecte.

Taxa de participare este de 390 de euro + TVA/persoana, la care se aplica reduceri de: 3% - 10%, pentru inscrierea simultana a trei - sase participanti; 10%, pentru inscrierea cu minim trei saptamani inainte de perioada derularii cursului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "Train the trainers" (6 - 8 martie 2009)

Evenimentul, organizat de ATU Consulting, va avea loc in perioada 6 - 8 martie, in Cluj-Napoca, si va reprezenta primul modul din cele sase stabilite pentru acest curs.

Metodologia de lucru presupune atat transmiterea de cunostinte specifice domeniului, cat si dezvoltarea efectiva de competente in conceperea, pregatirea si livrarea unui training. Cursul pune accent pe dezvoltarea competentelor de lucru cu grupul si de adaptare la nevoile grupului.

Taxa de participare este de 475 de euro/persoana (TVA inclus). Informatii suplimentare pot fi solicitate la office @ atuconsulting. ro.

 

"Lean Management - Elemente de Management Industrial" (6 - 8 martie 2009)

Evenimentul, organizat de C&C Training & Consulting, va avea loc in perioada 6 - 8 martie, la Hotel RowaDany, in Sinaia.

La curs pot participa atat managerii, cat si persoanele implicate in organizarea, realizarea, urmarirea sau imbunatatirea oricaror tipuri de procese din cadrul unei organizatii, indiferent de domeniul de activitate.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Un scurt istoric. De la Ford la Toyota; Cele cinci Principii de Lean Manufacturing; Sisteme de aprovizionare si gestiune; Sisteme Lean Manufacturing; Instrumente de analiza; Elemente de adaptare a personalului la Lean Management; Sisteme de decizie si controlul implementarii acestora; Crearea unei Culturi Lean.

Taxa de participare este de 1.520 de lei + TVA/persoana, la care se pot acorda urmatoarele reduceri: 2% pentru inscrierea a doi participanti si 5% pentru inscrierea a cel putin trei participanti, de la aceeasi companie.

In taxa de participare sunt incluse toate costurile privind instruirea, cazarea si masa participantilor. Mai multe informatii pot fi gasite aici.