Seedmoney Wednesday Breakfast (6 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de Seedmoney, se desfasoara in fiecare zi de miercuri a saptamanii, la Bucharest Hubb.

Seedmoney Wednesday Breakfast reprezinta o serie de intalniri informale dedicate celor pasionati de online si antreprenoriat. In cadrul acestor evenimente, cei interesati pot intalni si aborda advisori, pot prezenta cereri de advice sau finantare advisorilor si investitorilor (inclusiv Seedmoney), pot schimba informatii, idei si contacte cu persoane din acelasi domeniu.

Programul include o ora de networking, 30 de minute de prezentari sustinute de advisori de pe lista Seedmoney si 30 de minute de intrebari si pitchuri.

Accesul este gratuit, fiind nevoie doar de inregistrare. Pentru mai multe detalii, cei interesati se pot inscrie in grupul Entrepreneurs by Seedmoney pe Facebook sau pot urmari Seedmoney pe Twitter.

 

Entrepreneurship School (6 - 9 octombrie 2010)
Evenimentul, organizat de AIESEC Cluj-Napoca, va avea loc in perioada 6 - 9 octombrie, in Cluj-Napoca.

Entrepreneurship School inseamna patru zile de traininguri, sesiuni de coaching si de networking, care sa-i ajute pe participanti sa dezvolte un plan de afaceri pe care sa-l prezinte ulterior unor investitori.

Publicul tinta este format din studenti in ani terminali, masteranzi si absolventi interesati sa isi deschida propria afacere.

Inscrierile se fac pana pe data de 2 octombrie, iar participantii trebuie sa se inscrie in echipe de cel putin doua persoane. Dintre toate persoanele inscrise, AIESEC Cluj-Napoca impreuna cu DeKlausen vor selecta maxim 20 de echipe care sa participe la proiect.

Participarea este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Elemente esentiale ale Managementului operatiunilor” (6 octombrie - 24 noiembrie 2010)
Evenimentul, organizat de Asebuss - Exec-Edu, va avea loc in perioada 6 octombrie - 24 noiembrie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza managerilor de mijloc sau de varf, care detin experienta de peste trei ani in operatiuni, dar si antreprenorilor care doresc sa cunoasca modul in care activitatea operationala este ancorata in strategia companiei, sa dobandeasca instrumentele tehnice de analiza si decizie in zona operationala.

Agenda cursului cuprinde: Competitivitate, strategie si productivitate; Proiectarea serviciilor si produselor; Managementul si controlul calitatii; Managementul lantului de aprovizionare si distributie; Re-engineering; Operatiuni lean si JIT ca filozofie si practica de afaceri; Simulare - studiu de caz.

Taxa de participare este de 690 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.