Conferinta Finantare.ro (7 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare, va avea loc pe 7 aprilie, la Iasi.

In cadrul conferintei vor fi prezentate tendintele anului 2011, atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile, cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene.

De asemenea, conferinta isi propune sa discute despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor obtinute prin finantari.

Publicul tinta este format din persoane interesate de finantari europene, managementul proiectelor si investitii. La conferinta vor fi prezenti antreprenori, persoane de conducere din companii, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ai asociatiilor cu profil business, firme de consultanta, firme de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare.

Taxa de participare este de 170 lei/persoana. Pentru persoanele care se inscriu pana pe 15 martie, taxa se reduce la 140 lei/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Management360 Conference (7 aprilie 2011)
Evenimentul este organizat de Revista Biz si va avea loc pe 7 aprilie, in Bucuresti.

Publicul tinta este format din antreprenori, traineri si consultanti in afaceri, dar si manageri sau specialisti in resurse umane.

Aflat la cea de-a doua editie, Management360 este organizat in trei sesiuni care se vor derula sub urmatoarele teme principale: Viitorul managementului incepe acum; Leadership 2.0; Cum echilibrezi o cariera de succes cu o viata personala implinita.

Evenimentul isi propune sa prezinte tendintele de management  ca urmare a evenimentelor globale si locale, influenta webului social in leadership, precum si cele mai noi metode de delegare in management.

Taxa de participare este de 125 euro + TVA/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.