Conferinta ”E-mail Marketing MasterClass” (7 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Inter Contact Group, va avea loc pe 7 iulie, la hotelul Novotel din Bucuresti.

In cadrul conferintei se va discuta despre: Introducere in domeniul e-mail marketing; Cele mai importante cinci componente in e-mail marketing; Primirea autorizatiei din partea clientilor pentru a le transmite e-mail-uri; Crearea si transmiterea de e-mail-uri si newslettere care sa aiba rezultatele scontate.

Taxa pentru inregistrarile facute pana la data de 25 iunie este de 495 de lei/persoana. Intre 26 iunie si 2 iulie, taxa de participare este de 595 de lei/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Cum sa dezvolti cu succes o campanie de mobile marketing” (7 iulie 2010)
Evenimentul, organizat de Voxline Communication, va avea loc pe 7 iulie, la Bucharest Hubb.

Participantii vor avea ocazia de a afla de la Dan Virtopeanu (General Manager, Voxline Communication) si Bogdan Apostol (Business Development Manager) care sunt caracteristicile programelor de marketing mobil, cum pot fi stabilite obiective realiste de comunicare in acest mediu si cum sa planifice o campanie eficienta de mobile marketing. Cei doi specialisti vor oferi de asemenea informatii despre segmentarea corecta a audientei, integrarea cu succes a canalului de comunicare mobil in mixul de marketing si masurarea si analizarea corecta a campaniei.

Accesul la seminar se face pe baza de invitatie solicitata organizatorului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.