Mobile Monday Romania - "Mobile Web Development" (7 martie 2011)
Evenimentul, organizat de Red Networks, va avea loc pe 7 martie, la Centrul Infoeuropa din Bucuresti.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate servicii si utilitare de dezvoltare a aplicatiilor web-mobile, publicul tinta fiind format din cei implicati in domeniu IT&C / mobile, profesionisti, vizionari, entuziasti, atat incepatori, cat si avansati.

Temele abordate in cadrul acestei editii vor fi: “The future of Mobile Web”, “Mobile Web Apps”, “Mobile Experience Igniter”.

Participarea este gratuita pe baza unei inregistrari prealabile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Young Professionals Academy (7 martie - 16 aprilie 2011)
Evenimentul, organizat de Asociatia Young Professionals Club, va avea loc in perioada 7 martie - 16 aprilie, in Bucuresti.

Grupul tinta al  proiectului este reprezentat de studenti in anii terminali, absolventi si tineri profesionisti cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, preocupati de dezvoltarea lor personala si profesionala.

Proiectul va cuprinde doua parti. Prima parte va consta intr-o serie de workshop-uri focusate pe dezvoltarea abilitatilor soft (Strategii pentru succes, Apreciere si recunostinta, Health and happiness, Public speaking, Inteligenta emotionala , Branding personal), in timp ce partea a doua va fi practica, constand in conceperea si implementarea unui proiect social.

Participantii vor fi impartiti in echipe/departamente - Marketing si PR, Project Management, Sales si Fundraising, WebDesign & Online Media - si vor colabora ca si cand ar lucra intr-o companie pentru a putea implementa cu succes proiectul social care a fost conceput si initiat de ei.

Inscrierile si selectia participantilor vor avea loc in perioada 8 - 28 februarie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.