Conferinta "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" - Tulcea (8 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 8 aprilie, la Hotel Delta, in Tulcea.

Conferinta se adreseaza IMM-urilor din Tulcea. In cadrul acesteia vor fi prezentate solutii de finantare, promovare, colectare a creantelor, protejare a afacerii, dar si de accesare de fonduri nerambursabile.

Tema conferintei este "Proiecte de infrastructura derulate de administratia locala. Accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii infrastructurii – conditie pentru dezvoltarea mediului economic".

Participarea la eveniment este gratuita pentru IMM-uri. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs demonstrativ “Effective Presentations” (8 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Social Arts, va avea loc pe 8 aprilie, in Bucuresti.

Aceasta sesiune demonstrativa isi propune sa prezinte training-ul “Effective Presentations”, care este un program focalizat pe prezentarea eficienta de informatii pe o tema, in fata unui grup de oameni. In cadrul acestui training, participantii invata sa pregateasca si sa structureze prezentarea, sa comunice un continut bun intr-o forma buna si sa gestioneze interactiunea cu sala.

Prezentarea din 8 aprilie se adreseaza celor care ocupa functii de HR Manager, Training Manager sau General Manager si care sunt interesati de achizitionarea unui astfel de training pentru compania lor.

Mai multe informatii pot fi solicitate la adresa de e-mail office @ socialarts.ro.

 

Seminar “Surviving through Supply Chain in difficult time” (8 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Arilog, va avea loc pe 8 aprilie, la Hotel Radisson Sas - Sala Atlas, in Bucuresti.

Seminarul se adreseaza profesionistilor din logistica si supply chain.

Prin tematica abordata, in cadrul seminarului vor fi atinse urmatoarele puncte: transport si distributie, depozitare, asigurari, finantare, gestiune flote si gestiunea profesionistilor din logistica.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs "People management" (8 - 9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, prin HR Vocational School, va avea loc in zilele de 8 si 9 aprilie, la Centrul de training Codecs din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Schimbari in rolul unui manager de linie - componenta HR; Legislatia in vigoare in domeniul personalului; Managementul talentului - un factor cheie; Recrutare si selectie; Evaluarea performantei; Invatare si dezvoltare; Proceduri disciplinare; Finalizarea perioadei de angajare; Indicatori cheie in evaluarea performantei; Stabilirea unui plan de actiune.

Cursul este recomandat pentru: manageri responsabili de performanta echipei lor, a caror specializare este diferita de managementul de personal si dezvoltare; manageri de linie preocupati de dezvoltarea profesionala a angajatilor.

Taxa de participare este de 396 de euro + TVA/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% - 12% pentru 2 - 4 programe achizitionate; 5% pentru cursanti sau absolventi ai "Certificate in Personnel Practice".

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Calle Comunicacion” (8 - 9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Revista Cariere si Communicators, va avea loc in zilele de 8 si 9 aprilie, in Bucuresti.

Workshop-ul se adreseaza profesionistilor in comunicare externa, comunicare interna, resurse umane, relatii publice, media, care doresc sa isi perfectioneze abilitatile de comunicare scrisa, verbala si nonverbala, dar si persoanelor care isi doresc sa avanseze pe o pozitie de top management.

Tematica abordata pe parcursul celor doua zile are urmatoarea structura: Introducere & Previzulizare; Stari mentale; Organizare & Scriere; Aplicatii ale modelului Power Process Writing; Gandirea laterala in comunicare; Despre comunicare; Croind un mesaj care sa se potriveasca audientei; Dand si primind feedback.

Taxa de participare este de 650 de euro + TVA/persoana pentru ambele zile si de 450 de euro + TVA/persoana pentru o singura zi.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.