Curs “Trust in bussines” (8 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Proactive Solutions, va avea loc pe 8 aprilie, la Hotel Dacia RRT, in Bucuresti.

Punctele cheie ale cursului de “Credibilitate in afaceri” vor fi urmatoarele: constientizarea nevoilor si dorintelor proprii; cunoasterea propriilor limite; descoperirea mecanismleor comunicarii; cunoasterea proceselor si mecanismelor psihice ce intervin in comunicare.

Taxa de participare este de 130 euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

OpenCoffee Club (8 aprilie 2010)
Evenimentul, organizat de Viorel Spinu, Founder TaskWriter, are loc in fiecare zi de joi a saptamanii, in Bucuresti.

In cadrul OpenCoffee Club se intalnesc persoane interesate de start-up-uri online, pentru a discuta diverse probleme intr-un mediu informal.

Intalnirile sunt foarte deschise si nu au o agenda stricta. In principiu, in cadrul intalnirilor au loc discutii despre scena Internetului in general, se prezinta demo-uri de aplicatii, se face networking, existant si posibilitatea ca la anumite intalniri sa participe si investitori din zona online.

Inscrierile se fac prin Viorel Spinu, la adresa de e-mail postata pe site-ul evenimentului.

 

Workshop-uri dedicate lansarii unei afaceri online (8 aprilie - 20 mai 2010)
Workshop-urile, organizate de ArenaBiz.ro, vor avea loc in perioada 8 aprilie - 20 mai si se vor derula online.

Cele sapte workshop-uri isi propun sa-i treaca pe participanti prin toate etapele pe care le presupune un business online - de la ce faci dupa ce ti-a venit ideea, cum faci strategia, cum dezvolti produsul, cum stabilesti pretul, pana la cum faci promovarea si vanzarea sau cum poti sa te protejezi de problemele legale care pot aparea in acest domeniu.

Mentorii care vor sustine aceste workshop-uri vor fi: Mihai Stanescu - business coach, Dragos Roua - antreprenor, initiatorul programului de mentorship pentru business-urile online, Alexandru Lapusan - cofondator al companiei de dezvoltare software Zitec, Ovidiu Constantin - cofondator al Novit, companie de consultanta in IT si HR, Ciprian Gavriliu - managing director la agentia interactiva PlayTheBalls si specialist in marketing online, Adrian Soare - antreprenor, specialist in marketing si vanzari. Workshop-ul dedicat implicatiilor legale ale business-urilor online si obtinerii de investitii este sustinut de Ana Maria Andronic, senior associate la Biris Goran.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Curs “Dezvoltare manageriala” (8 - 9 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Extreme Training in colaborare cu All-News, face parte din proiectul Business StartUp, finantat de Programul Operational Sectorial

Dezvoltarea Resurselor Umane prin Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, va avea loc in zilele de 8 si 9 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Delegarea competentelor; Luarea deciziilor; Dezvoltarea competentelor manageriale; Managementul prin obiective; Stiluri manageriale. Abilitati de conducere; Managerul si munca in echipa; Antrenarea si instruirea personalului.

Participarea la acest curs este gratuita, fiind eligibile persoanele care au mentionat in adresa unul dintre sectoarele Municipiului Bucuresti sau una din localitatile judetului Ilfov.

Data limita pentru depunerea formularelor de inscriere este de 15 februarie. Mai multe informatii pot fi solicitate aici.