Atelier ASP.NET (8 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Microsoft, va avea loc pe 8 martie, in Bucuresti.

Agenda atelierului cuprinde: Microsoft Web Platform: State of the business; Introducere in IIS; Hands-on: Microsoft SQL Server 2008; Hands-on: Silverlight 4; Teste de performanta si interpretare; Directii de dezvoltare viitoare (Windows Azure).

Ateliere sunt gandite in principiu pentru noii parteneri Microsoft inscrisi in BizSpark (startup-uri) si WebSiteSpark (agentii Web), participarea fiind gratuita. Cei care nu sunt parteneri, dar doresc sa participe la evenimente, trebuie fie sa intre in BizSpark sau WebSiteSpark, fie macar sa aiba o intentie serioasa de a se inscrie in program, chiar daca nu reusesc efectiv pana la data evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 


Seminar “New Approaches to Software Innovation in Europe” (8 martie 2010)

Evenimentul, organizat in cadrul The European Entrepreneurship and Innovation Thought Leaders Seminar (EEITL), va avea loc pe 8 martie, la Skilling Auditorium, School of Engineering, Stanford University, California, SUA.

In cadrul seminarului, vor fi analizate practicile privind inovatia software intr-una dintre cele mai importante companii europene care a fost achizitionata de curand de Microsoft.

De asemenea, va fi realizata si o scurta prezentare a mediului inovatiei si a start-up-urilor din Europa, tinand cont de principalele teme atinse in cadrul seminariilor tinute de la inceputul lui 2010 si pana in prezent.

Participarea la seminar este gratuita si nu este nevoie de o inregistrare in prealabil. Cei care doresc totusi sa se inscrie la eveniment, pot face acest lucru pe grupul de Facebook al European Entrepreneurship and Innovation @ Silicon Valley.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Business School (8 - 14 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Business Club, va avea loc in perioada 8 - 14 martie, in Bucuresti.

Business School este un curs intensiv de antreprenoriat ce urmareste rezolvarea problemelor cu care se confrunta un tanar antreprenor intr-un “Start-up” si formarea unei comunitati de oameni de afaceri. In cadrul programului, vor fi parcurse toate etapele unei afaceri, de la infiintare si pana la “Exit”, imbinand partea teoretica cu cea practica.

Publicul tinta este format din studenti si masteranzi care au o afacere sau care vor sa-si dezvolte una in viitorul apropiat. Candidatul ideal este caracterizat de spirit antreprenorial (competitivitate, initiativa, viziune, inovatie), este bine informat despre mediul de business, comunicativ, spontan, are o gandire realista, este organizat, un bun strateg si un team-player.

Perioada de recrutare va incepe pe 22 februarie, pe baza unui formular care va aparea pe site si CV. Cei eligibili vor fi selectati in urma unui interviu, in limita a 20 de participanti.

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.