Conferinta “Marketing in Direct” (8 septembrie 2010)
Evenimentul, organizat de More Than Pub, va avea loc pe 8 septembrie, la Clubul Diplomatic din Bucuresti.

Cea de-a doua editie a conferintei vine cu o noua abordare, focusata pe studii de caz si aspecte concrete ale utilizarii diverselor instrumente de Marketing Direct.

Principalele teme dezbatute in cadrul evenimentului vor fi: Strategie - “The new rules of communication”; Concept campanie DM - “Creativity in DM”; E-mail Marketing Direct; Telemarketing - “Capcanele Telemarketingului... intre mituri si legende”; Cercetarea si evaluarea in campaniile de Marketing Direct.

In a doua parte a evenimentului, va avea loc o serie de workshop-uri pe urmatoarele teme: Online & Mobile Marketing; Telemarketing/Telesales; Creativitate.

Taxa de participare este de 500 lei/persoana, la care se acorda o reducere de 100 de lei/persoana la inscrierea a minim trei participanti din cadrul aceleasi companii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

BTS Global Tournament (8 septembrie - 10 noiembrie 2010)
BTS Global Tournament este o competitie in care echipe din intreaga lume se intrec intr-o simulare de business in cadrul careia invata efectiv cum sa conduca o afacere pe care o preiau impreuna cu produsele, serviciile, liniile sale de dezvoltare etc.

Evenimentul se va desfasura online si va avea o abordare de tip ”learning by doing”, invatare aplicata, experientiala, pe parcursul a zece saptamani de competitie si cinci runde de simulare online. Totul se desfasoara intr-un birou virtual, ca atare, participantii nu sunt nevoiti sa plece de la birou sau sa petreaca o saptamana in afara programului de lucru intr-un anumit loc.

Pentru inceput, participantii au acces la prezentari interactive despre componentele declaratiei de venit, bilant, cash flow, relatia intre acestea, indicatori de profitabilitate. Pe parcursul desfasurarii competitiei, ei au acces la rapoarte despre piata, competitie, studii de marketing, feedback referitor la alegerile facute si impactul acestora in strategia si rezultatele companiei din studiul de caz.

Desi pot manevra milioane de euro si pot vedea efectele imediate ale deciziilor pe care le ia echipa lor, in functie de dinamica pietei in care activeaza, totul este virtual iar deciziile soldate cu pierderi reprezinta numai baza pentru urmatoarea incercare, mai bine documentata.

Fiecare echipa este ajutata cu sfaturi si feedback pe parcursul competitiei. Oricand participantii pot contacta telefonic sau prin intermediul email-ului echipa de consultanti care faciliteaza procesul de invatare.

Pana in prezent, au participat la turneu companii din urmatoarele domenii: Consultanta, Energetic, IT/Telecom, Farmaceutic, Medical, Financiar, Constructii, Chimic.

Competitia se adreseaza angajatilor cu potential de promovare in functii de conducere, sefilor de departamente, managerilor de orice nivel.

De asemenea, competitia este foarte potrivita pentru acele firme cu un climat antreprenorial, unde se doreste implicarea angajatilor in luarea deciziilor, iar viziunea lor asupra intregului proces de business este foarte importanta.

Taxa de participare este de 3.500 de euro/echipa. O echipa poate fi formata din patru - cinci persoane, iar pretul se poate negocia in functie de numarul de echipe inscrise din cadrul unei companii.

Compania Von Consulting este reprezentantul BTS Global Tournament in Romania. Mai multe informatii pot fi gasite aici.