Curs "Limbajul Nonverbal, Paraverbal si Metalimbajul" (9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Extreme Training, va avea loc pe 9 aprilie, in Bucuresti, si reprezinta cel de-al treilea modul din cadrul programului Negociatorul dezvoltat de companie.

Cursul se adreseaza atat persoanelor interesate sa capete instrumentele necesare pentru a deschide o negociere cu dreptul, cat si celor care activeaza in domeniul vanzarilor si care trebuie sa empatizeze intr-un interval foarte scurt de timp cu clientul.

Taxa de participare este de 518 lei/persoana (inclusiv TVA), la care se aplica o reducere de 25% pentru inscrieri efectuate pana pe 1 martie. De asemenea, pentru inscrierea la patru module din programul Negociatorul, al patrulea modul este gratis.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Conferinta "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" - Constanta (9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de BTL Design, va avea loc pe 9 aprilie, la Hotel Ibis, in Constanta.

Conferinta se adreseaza IMM-urilor din judetul Constanta. In cadrul acesteia vor fi prezentate solutii de finantare, promovare, colectare a creantelor, protejare a afacerii, dar si de accesare de fonduri nerambursabile.

Tema conferintei este "Proiecte de infrastructura derulate de administratia locala. Accesarea fondurilor europene destinate dezvoltarii infrastructurii – conditie pentru dezvoltarea mediului economic".

Participarea la eveniment este gratuita pentru IMM-uri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Scoala de Afaceri ePayment pentru Tineri (9 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Gecad ePayment, va avea loc pe 9 aprilie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Temele abordate in cadrul seminarului vor fi: Netreprenorul, noua specie de antreprenor - speaker: Marius Ghenea, Presedinte FiT Distribution & Business Angel; Strategii de finantare: de la start-up, la IPO (cotare la bursa) - speaker: Radu Georgescu, Presedinte Gecad Group; Finantarea unui start-up prin fonduri europene. Studii de caz. Calendar fonduri - speaker: Clement Dan, Managing Partner BusinessMachine; Online Start-Up Kit: Tot ce trebuie sa stii ca sa incepi o afacere online - speaker: Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer GEecad Group.

Participarea la eveniment este gratuita, insa numarul locurilor este limitat.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Prioritate in vreme de criza - Managementul Financiar” (9 - 10 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Skill Team, va avea loc in zilele de 9 si 10 aprilie, in Bucuresti.

Cursul se adreseaza managerilor si specialistilor din toate departamentele - Sales, Marketing, Productie, Resurse Umane, Administrativ, Cumparari/Achizitii - care doresc sa interpreteze corect informatiile financiare si sa aiba un rol pro-activ in dezvoltarea financiara a organizatiei.

Tematica abordata in cadrul cursului cuprinde: Introducere in managementul financiar; Ciclul financiar general al unei afaceri - ciclul lichiditatilor: finantare, investitii, operare, castig; Situatiile financiare - rol, structura, analiza; Metode si criterii de analiza a situatiei/performantei financiare a unei companii; Procesul de bugetare.

Taxa de participare este de 370 de euro + TVA. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs ”Productivitatea afacerilor” (9 - 11 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in perioada 9 - 11 aprilie, la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Cursul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: manageri si operatori de la aprovizionare, manageri si operatori din productie, operatori ai sistemului de depozitare, manageri si lucratori comerciali, manageri si specialisti in resurse umane, manageri si specialisti in controlling, manageri si specialistii in calitate, manageri si specialisti IT, manageri si specialisti in logistica, directori generali etc.

Structura cursului este urmatoarea: Ce este Lean; Valoarea adaugata si pierderile; Avantajele Lean; Prezentarea instrumentelor de baza ale productivitatii; Organizarea locurilor de munca; Organizarea locurilor de munca in birouri; Ciclul Deming (PDCA); One Piece Flow; Tehnici de rezolvare a problemelor; Management vizual si Visual Controls; Kaizen; Value Stream Mapping - VSM (Current State si Future State); Standardizarea muncii; Implementarea: fazele si strategia de implementare a productivitatii (Lean).

Taxa de participare este de 300 euro + TVA/persoana, la care se acorda o reducere de 5% pentru minim trei participanti din cadrul aceleiasi companii.

Data limita de inscriere este 6 aprilie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Redactarea proiectelor vizand Dezvoltarea Resurselor Umane prin finantari POS DRU” (9 - 11 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de EuroFinantari, va avea loc in perioada 9 - 11 aprilie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul workshop-ului cuprinde: Notiuni introductive - U.E. si politica de dezvoltare a Uniunii Europene; Prezentarea Fondurilor Structurale si de Coeziune; Cadrul institutional, legislativ si strategic al Romaniei pentru derularea Fondurilor Structurale si de Coeziune; Prezentare POS DRU; Tipuri de proiecte finantabile prin POS DRU; Ghidul solicitantilor si cum se completeaza cererea de finantare POS DRU; Ajutorul de stat. Reguli principale de implementare a proiectelor finantate prin POS DRU; Evaluarea propunerilor de proiecte prezentate de participanti in vederea aplicarii la call-ul POS DRU; Exercitii pe baza unor cereri de finantare depuse spre finantare la POS DRU.

Taxa de participare este de 850 de lei + TVA/persoana, la care se aplica o reducere de 5% pentru mai mult de doi participanti din cadrul aceleiasi organizatii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.