Conferinta “The Global Financial Crisis - Where Does Romania Fit?" (9 decembrie 2008)

Evenimentul va avea loc pe 9 decembrie la Radison SAS Hotel din Bucuresti, fiind organizat de Evensys in parteneriat cu Deloitte Romania, Ernst & Young, Ensight Management Consulting, Biris Goran si PricewaterhouseCoopers.

Conferinta isi propune sa ofere o imagine detaliata asupra schimbarilor economice actuale, prin analiza si identificarea celor mai vulnerabile industrii si companii, in conditii de instabilitate financiara. Participantii prezenti la eveniment vor afla totodata solutii practice pentru a reduce impactul negativ al actualei crizei economice asupra mediului de afaceri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Cursul “Managementul proiectelor si scrierea cererilor de finanatare prin metoda CEFE” (9 - 12 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de All Consulting & Training, va avea loc in perioada 9 - 12 decembrie in Bucuresti, la U-Business Center, Bd Iancu de Hunedoara, nr. 8.

Cursul se va desfasura zilnic, intre orele 9.00 - 18.00. Obiectivul acestuia este insusirea de catre participanti a unor cunostinte, tehnici si abilitati practice de planificare strategica, management al proiectelor si accesare a Fondurilor Structurale, precum si dezvoltarea practica in echipe a unor pre-propuneri de proiecte reale, specifice organizatiilor din care provin cursantii si adaptate conditiilor locale si Programelor Operationale.

Cursul se adreseaza top si middle managerilor (directori, sefi de departamente/ proiecte/ compartimente/ servicii/echipe) sau persoanelor cu abilitati de coordonare a proiectelor din: companii private sau publice, institutii publice, ONG-uri.

Taxa de participare este de 450 de euro + TVA de persoana, la care se pot aplica o serie de reduceri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Cursul "Managementul Proiectelor finantate din Fonduri Structurale - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS-DRU)" (9 - 11 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de GETJM, va avea loc in perioada 9 - 11 decembrie la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti.

Cursul se adreseaza: reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale (Legea nr. 339/03.12.2007, art.5), IMM-urilor, coordonatorilor si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale.

Structura cursului va fi urmatoarea: Cadrul financiar preliminar 2007- 2013; Prezentarea Instrumentelor Structurale; Diferente fonduri de pre-aderare - Fonduri Structurale; Programarea Fondurilor Structurale la nivel national; Planul National de Dezvoltare si Cadrul Strategic National de Referinta; Programe Operationale si Programe Complement - Mecanismul institutional si sistemele de implementare; Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - Axe prioritare si domenii majore de interventie; Cum transformam ideile de proiect in aplicatii eligibile pentru POS DRU - elemente de concepere ale unui proiect si scrierea unei cereri de finantare pe un formular standard.

Taxa de participare la curs este de 700 de lei (TVA inclus), iar inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor, pana la completarea locurilor disponibile.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop "Excelenta in Customer Service" (9 - 12 decembrie 2008)

Evenimentul, organizat de ASEBUSS prin Exec-Edu, va avea loc in perioada 9 - 12 decembrie, la sediul din Bucuresti al companiei .

Workshopul isi propune sa dezvolte participantilor o atitudine centrata pe consumator prin combinarea informatiilor teoretice cu schimburi de experienta si role-playing.

Taxa de participare este de 1.590 de lei + TVA.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.