Conferinta "Comunicare si relatia cu mass media" (9 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati, va avea loc pe 9 mai, in Galati, in cadrul Saptamanii europene a IMM-urilor.

Conferinta se adreseaza atat reprezentantilor IMM-urilor, cat si celor care fac parte din departamentul PR si interactioneaza cu reprezentatii mass media.

Evenimentul se doreste a fi o dezbatere publica asupra comunicarii si gestionarii relatiei cu presa, o parte din invitati fiind reprezentata de jurnalisti.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Training “Leadership prin EQ & SQ” (9 - 10 mai 2009)

Evenimentul, organizat de Extreme Training, va avea loc in zilele de 9 si 10 mai, in Bucuresti, si reprezinta cel de-al patrulea modul din cadrul programului Leaderul de Platina, dezvoltat de companie.

Training-ul se adreseaza urmatoarelor categorii de persoane: angajati din middle si top management; directori sau cordonatori de resurse umane, indiferent de marimea companiei; persoane interesate de acest subiect ce au sarcini care implica motivarea si conducerea angajatilor.

Structura cursului are la baza cele doua tipuri de inteligenta: EQ (Inteligenta Emotionala) si SQ (Inteligenta Spirituala), ambele abordate din perspectiva leadershipului.

Taxa de participare este de 785 de lei (inclusiv TVA)/persoana, la care se acorda o reducere de 25% pentru inscrieri efectuate pana pe 20 Aprilie. De asemenea, pentru inscrierea la patru module din programul Leaderul de Platina, al patrulea modul este gratis.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.