BizCamp (9 - 10 mai 2011)
Evenimentul este organizat de Inspire Business si va avea loc in zilele de 9 si 10 mai, la hotel Howard Johnson, in Bucuresti.

Aflat la editia a cincea, BizCamp isi propune sa creeze un cadru potrivit de interactiune intre studenti si persoane din mediul de afaceri local, dispuse sa impartaseasca din experienta lor.

In fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului vor avea loc conferinte si workshopuri sustinute de reprezentantii companiilor.

Temele conferintelor vor fi urmatoarele: Branding-ul personal - un "must" la inceput de cariera; Voluntariatul si internship-ul intr-o companie - pasi pentru traseul tau profesional; O provocare - poti fi antreprenor; Despre lideri si leadership - Descopera ce inseamna sa fii lider.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Curs “Manager de Proiect” (9 - 13 mai 2011)
Evenimentul este organizat de CRIPMM (Consiliul Regional al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii) Deva si va avea loc intre 9 - 13 mai, la Deva.

Cursul se adreseaza managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul companiilor, coordonatorilor de proiect din cadrul ONG-urilor, reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, precum si economistilor, inginerilor proiectanti/constructorilor/juristilor.

In cadrul cursului vor fi abordate urmatoarele teme: Elaborarea propunerii de proiect (identificare, analiza, formulare); Planificarea proiectului; Planul de afaceri; Ciclul de viata al unui proiect; Planul de investitii pentru care se solicita finantare; Prezentarea detaliata a cheltuielilor eligibile; Studiu tehnico-economic; Analiza SWOT; Managementul riscurilor; Managementul echipei de proiect.

Taxa de participare este de 700 lei/persoana.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.