Orange Online MeetUp (9 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Orange, va avea loc pe 9 martie, la Orange concept store, in Bucuresti.

Orange Online MeetUp reprezinta o serie de intalniri lunare intre specialisti in internet, marketing pe internet, publicitate online, din industria online locala si internationala.

La editia din luna martie se va discuta despre internetul real-time, si despre cum schimba acest ritm si aceste asteptari interactiunea dintre utilizatori, pe de o parte, si branduri, servicii, produse, companii, pe de alta parte.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop "Luarea deciziilor" (9 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Skill Team, va avea loc pe 9 martie, in Bucuresti.

Prin intermediul informatiilor furnizate de trainer, al studiilor de caz, al jocurilor si al sesiunilor speciale de intrebari, workshop-ul isi propune sa ofere raspunsuri la probleme legate de: tipuri de procese decizionale; influenta deciziilor asupra relatiilor interumane; responsabilitati si asumarea lor; decizii bazate pe interese; decizii bazate pe valori; atitudini fata de risc; decizii luate in comun; ierarhie vs. colaborare; comunicarea deciziilor; urmarirea implementarii deciziilor; modificarea deciziilor; rezistenta in fata schimbarii.

Taxa de participare este de 100 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Eveniment Lumea SEO PPC - Tema SEO (9 martie 2010)
Lumea SEO PPC reprezinta o serie de intalniri pe tema PPC (Pay-Per-Click) si SEO (Search Engine Optimization), organizate de Ionut Munteanu si Olivian Breda.

Editia din 9 martie va avea loc la Orange Concept Store, in Bucuresti.

Tema intalnirii va fi “SEO pentru Bing, howto”. In cadrul evenimentul, vor exista si trei sesiuni de networking (la inceput, in mijlocul intalnirii si la final).

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Atelier ASP.NET (9 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Microsoft, va avea loc pe 9 martie, in Bucuresti.

Agenda atelierului cuprinde: Microsoft Web Platform: State of the business; Introducere in IIS; Hands-on: Microsoft SQL Server 2008; Hands-on: Silverlight 4; Teste de performanta si interpretare; Directii de dezvoltare viitoare (Windows Azure).

Ateliere sunt gandite in principiu pentru noii parteneri Microsoft inscrisi in BizSpark (startup-uri) si WebSiteSpark (agentii Web), participarea fiind gratuita. Cei care nu sunt parteneri, dar doresc sa participe la evenimente, trebuie fie sa intre in BizSpark sau WebSiteSpark, fie macar sa aiba o intentie serioasa de a se inscrie in program, chiar daca nu reusesc efectiv pana la data evenimentului.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.
 

 

Curs “Tehnici de prezentare eficienta” (9 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Von Consulting, va avea loc pe 9 martie, la Brasov.

In prima zi de curs vor fi abordate urmatoarele teme: Evaluarea propriilor abilitati de prezentare; Greseli comune in prezentari; Cum dam si cum primim feedback; Anxietate, trac si emotii - cum le stapanim; Controlul vocii - volum, ton, frecventa, viteza; Contactul vizual - scop, bariere; Limbajul corpului sub controlul tau; Primele 90 de secunde ale unei prezentari, cum sa termini grandios o prezentare; Structura unei prezentari; Prezentarea in grupuri; Exercitii prezentare filmate.

Agenda cursului in cea de-a doua zi cuprinde: Selectarea unui continut cu “lipici” la public; Folosirea instrumentelor vizuale in prezentari; Prezentari Powerpoint, grafice, etc; Prezentarea in grupuri;  Exercitii prezentare filmate; Feedback pentru exercitii; Idei pentru prezentari ingenioase; Cum sa faci fata intrebarilor intr-o prezentare; Cum sa comunici cu persoanele dificile.

Taxa de participare este de 250 de euro/persoana (fara TVA). Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Leadership Situational” (9 - 10 martie 2010)
Evenimentul, organizat de Human Invest, va avea loc in zilele de 9 si 10 martie, in Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Convingeri si perspective despre leadership; Diagnoza nivelului de dezvoltare al angajatilor; Flexibilitatea stilurilor de leadership; Potrivirea stilului de leadership cu situatia; Practica abilitatilor de leadership; Parteneriatul pentru performanta.

Publicul tinta este format din persoanele care au rol de leader si care doresc sa-si creasca eficienta, managerii executivi si supervizorii, precum si managerii de nivel mediu, senior si top.

Taxa de participare este de 490 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.