How to Web 2011 (9 - 10 noiembrie 2011)
Evenimentul, organizat de Wembrio, va avea loc in zilele de 9 si 10 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti.

Conferinta este dedicata tehnologiei si afacerilor web si va reuni antreprenori, manageri, investitori si dezvoltatori web care vin sa dezbata ultimele tendinte ale mediului online global, sa analizeze afaceri de succes si sa intalneasca potentiali parteneri.

Evenimentul va reuni circa 750 de participanti si 35 de speakeri internationali. Pe parcursul conferintei, se vor derula un numar de 24 de prezentari, la care se vor adauga 12 workhop-uri, fiind pregatita si o zona expozitionala in cadrul careia sunt asteptate aproximativ 25 de start-up-uri si companii din zona de tehnologie.

Temele abordate vor include tendintele mediului online global, cu accent pe social si mobile, antreprenoriatul in Europa de Est, dezvoltarea afacerilor web, finantare, dezvoltarea aplicatiilor web si mobile.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

 

Leaders Education (9 noiembrie - 7 decembrie 2011)
Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders si va avea loc in perioada 9 noiembrie - 7 decembrie, in Bucuresti.

Programul se adreseaza studentilor si masteranzilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, din principalele centre universitare din Bucuresti.

Principalele teme abordate in cadrul programului vor fi urmatoarele: Bazele leadershipului; Comunicarea liderului; Inteligenta emotionala; Influenta; Managementul timpului.

Programul, aflat la cea de-a saptea editie, cuprinde cate o sesiune de trei ore in fiecare dintre cele cinci saptamani, in fiecare miercuri.

Participarea este gratuita, in limita a 100 de locuri, iar inscrierile se pot face pana pe 4 noiembrie.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.