A 8-a treapta a intelepciunii
Autor: Stephen R. Covey

Titlu original: “The 8th Habit. From Effectiveness to Greatness
Editura: All
Anul aparitiei: 2006

Cui se adreseaza: tuturor celor care au sau aspira la o functie de conducere

"A obtine rezultate in companiile multinationale este o abilitate foarte rara si cartea de fata ne dezvaluie cum trebuie sa procedam. Sfaturile din paginile acestei carti se vor dovedi inestimabile pentru liderii care incearca sa obtina mai multa fermitate din partea angajatilor in indeplinirea obiectivelor organizatiilor." Kevin Rollins, Presedinte si CEO DELL Inc.

In aceasta carte, Covey le permite cititorilor sa mai faca un pas spre atingerea maretiei pe care fiecare dintre noi o are. Cea de 8-a deprindere a sa este un principiu etern al conducerii companiilor - un principiu al respectului pentru individ, un adevar esential care s-a pierdut intr-o lume in care oamenii nu sunt decat rareori mai mult decat simple mijloace de productie.

O carte pe care trebuie sa o citeasca toate persoanele care aspira la o functie de conducere. Cartea se bazeaza pe cei 25 de ani de experienta a autorului in relatiile de afaceri, la catedra, dar si pe propria viata de familie. Fundamentul etic al relatiilor umane, asa cum este el descris in aceasta carte, nu ofera numai o metodologie eficienta de a reusi in afaceri, ci defineste si un mod de viata, care sa puna in acord succesul cu morala.

Despre autor: Stephen R. Covey este o autoritate in domeniul conducerii organizatiilor, un expert in domeniul relatiilor familiale, profesor, scriitor, consilier organizational, cofondator si vicepresedinte al companiei FranklinCovey.

Pretul cartii la editura: 39.90 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.