Akademics 2010 (26 - 30 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania), va avea loc in perioada 26 - 30 aprilie, in Bucuresti.

Akademics isi propune ca prin realizarea contactului dintre studenti si personalitati din lumea afacerilor sa faciliteze transferul de know-how intre generatii, sa contribuie la formarea modelelor personale si profesionale ale tinerilor si sa ofere contextul prielnic networking-ului.

Targetul este format din studenti cu varsta intre 18 si 25 de ani, studenti sau masteranzi in cadrul ASE, Politehnica, Universitate, SNSPA, care au ales sa se orienteze spre unul din domeniile abordate in cadrul evenimentului, si anume Antreprenoriat, Management, Marketing, HR, Finante. De asemenea, sunt asteptati si tineri interesati de evolutia lor continua, dornici de a acumula cunostinte practice si de a-si largi reteaua de contacte.

Pe parcursul celor cinci zile de desfasurare a evenimentului vor fi sutinute conferinte pe teme din domeniile mentionate mai sus. In plus, vor fi organizate cateva activitati cu numar restrans de participanti, care sa vina in completarea conferintelor cu o abordare practica si care se vor concretiza sub forma unor sesiuni de intrebari si raspunsuri, workshopuri, simulari, discutii libere intre diferite personalitati si un numar de studenti selectati in urma unei aplicatii.

Participarea este gratuita. Mai multe informatii pot fi gasite aici.