Au inceput inscrierile pentru o noua editie a Hubcelerator


Programul de accelerare a start-up-urilor a fost lansat de Impact Hub si timp de zece saptamani ii ghideaza pe antreprenori de la idee la un model de business valid.

 

Ajuns la a cincea editie, programul va fi organizat anul acesta in paralel in Bucuresti si in Cluj-Napoca, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Pana acum, in cele patru editii, aproape 100 de participanti au profitat de experienta mentorilor si de procesele clare de accelerare, printre start-up-urile participante numarandu-se Aviziero, Bookletta, Dare to Rug, Iutta, Lemnia, Sunday Bagels & Coffee sau Zuriell.

Dintre participantii in ultimele patru editii ale programului, peste 50% si-au continuat activitatea si dupa primul an, iar 19% dintre ei sunt deja profitabili.

Impact Hub cauta pentru acest program antreprenori din orice domeniu de activitate, iar modelele de afacere pot fi variate, fie ca este vorba de profit / non-profit sau modele de business hibrid. Se pune accent pe noutatea afacerii, pe mentalitatea de invingator, pe pasiune si pe determinarea de a participa activ la accelerator.

Fiecare participant va primi un mentor dedicat, ales conform ariei de expertiza si necesitatilor sale si care il va asista pe tot parcursul programului . Printre mentorii de anul acesta se numara: Alexandru Ghita (Fondator&Presedinte, Educativa), Raluca Radu (Country Manager, Answear), Mihai Moghior (Managing Partner, GRI) sau Vlad Craioveanu (CEO, Impact Hub Bucharest si Cluj-Napoca).

Cele 100 de ore de mentorat si cele 80 de ore de workshop-uri sunt structurate sub forma unui program complex, care include insight-uri valoroase despre tot ce inseamna business modeling, inovatie, planning, validare, contabilitate, marketing, social media finantare si multe altele.

Antreprenorii selectati in program vor beneficia de:

Inscrierile se fac pe site-ul hubcelerator.ro, pana pe 25 septembrie, prin completarea formularului de aplicare. Start-up-urile vor trece printr-o etapa de selectie, iar finalistii vor incepe programul efectiv pe 9 octombrie.

Impact Hub Bucharest sustine dezvoltarea antreprenoriala a initiativelor cu impact pozitiv in societate in cadrul unei comunitati globale, oferind spatii de lucru colaborative, programe de dezvoltare si incubare a afacerii, conferinte si evenimente, precum si optiuni de finantare prin crowdfunding. Prezenta in Bucuresti din 2012, organizatia face parte din reteaua globala Impact Hub cu prezente fizice in peste 100 de locatii de pe cinci continente.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii