Biroul cu Credite cauta noi francizati


Biroul cu Credite a fost lansat anul trecut si activeaza in domeniul financiar si al serviciilor de intermedieri bancare. Compania ofera solutii de finantare prin intermedierea obtinerii de credite oferite de banci. De curand, afacerea s-a extins prin deschiderea a sase noi unitati lansate pe baza sistemului de franciza si, in prezent, cauta noi parteneri.

 

Piata serviciilor de intermedieri bancare are un ritm de dezvoltare rapid, trendul fiind ascendent, deoarece romanii au din ce in ce mai putin timp liber si nu isi mai permit sa mearga din banca in banca pentru un credit”, explica, pentru startups.ro, Daniela Iacob, director de dezvoltare franciza la Biroul cu Credite.

Iacob da exemplul pietelor vest-europene unde 80% din credite sunt acordate prin intermediari si, in general, toate procedurile sunt realizate prin telefon, e-mail, fax etc., clientul ajungand la banca doar cand isi incaseaza banii.


Concept
Afacerea este bazata pe ideea de a oferi, atat in unitatile proprii, cat si in cele francizate, servicii precum consilierea clientului, introducerea dosarului de creditare in sistem, deplasarea la domiciuliul/locul de munca al solicitantului si asistenta specializata in probleme juridice si de refinantare.

Biroul cu Credite se ocupa cu intermedierea urmatoarelor produse: credite de nevoi personale, de nevoi personale cu ipoteca, ipotecare, imobiliare (pentru cumpararea de apartamente, case, terenuri etc.), credite auto, etc.

Aceasta afacere se bazeaza numai pe puterea proprie de penetrare pe piata locala. Este o afacere care nu necesita stocuri, <marfa nevandabila>, profitul venind ca urmare a propriilor prestari de servicii facute catre banci, care, dupa experienta noastra, ajunge dupa un an de activitate la minim 10.000-15.000 euro/luna, in functie de produsele vandute”, spune Daniela Iacob.

Aceasta a mai adaugat ca, in acest moment, Biroul cu Credite detine noua unitati in regim propriu si doua in regim de franciza, urmand ca, in cel mult doi ani, sa acopere intreaga tara.


Cum sa obtii franciza
Investitia initiala necesara pentru lansarea afacerii este de aproximativ 15.000 de euro. Suma cuprinde taxa de intrare in franciza (in valoare de 5.000 de euro) si cheltuielile logistice si de salarizare pentru primele luni de activitate. Taxa de intrare in franciza acopera cheltuielile legate de implementarea afacerii in locatia partenerului, aceasta taxa fiind unica pe toata durata contractului.

Francizatii vor mai avea nevoie si de un spatiu comercial de minim 30 mp, situat intr-o zona cunoscuta din localitatea in care vreti sa activati, cu trafic intens. Spatiul urmeaza sa fie utilat si decorat conforma standarelor companiei Biroul cu Credite.

Pentru demararea afacerii este nevoie, in primul rand, de cunostinte aprofundate in domeniul vanzarilor si de cunostinte de baza in domeniul financiar-contabil. Este important sa aveti si cunostinte in materie fiscala la zi”, ii sfatuieste Daniela Iacob pe cei care vor sa obtina o franciza Biroul cu Credite.

Franciza are redevente zero si o cifra de afaceri estimata la 10.000 euro/luna, dupa doi ani de activitate. Francizele isi vor desfasura activitatea sub numele si marca Biroul cu Credite.


Beneficiile francizatilor
Dupa semnarea contractului de preluare a francizei, o persoana desemnata de Biroul cu Credite in vederea demararii activitatii respective va asista la recrutarea personalului, la pregatirea acestora si la implementarea programelor de lucru cu bancile partenere.

Biroul cu Credite ii ofera partenerului francizat contactele potentialilor clienti care au aplicat pe site-ul companiei francizor si promovare in parteneriat la nivel national pe toate canalele media.

Redactor: Andreea Marinas


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii