Conferinta Afaceri.ro Bucuresti - eveniment de business pentru antreprenori si manageri


Organizata sub sloganul “Competitivitate si internationalizare”, conferinta va avea loc pe 19 noiembrie 2015, cu obiectivul de a dezvolta parteneriate de afaceri intre Romania si tari din Europa, Asia, America de Nord si Sud si Africa.


Conferinta este dedicata antreprenorilor, managerilor si reprezentatilor companiilor interesati  de a afla mai multe informatii privind oportunitatile de internationalizare a afacerilor, de a pune bazele unor parteneriate de succes si a-si imbunatati strategia de afacere, mentioneaza organizatorii.

In cadrul evenimentului, fiecare tara participanta de pe cele cinci continente, va avea ocazia sa isi prezinte oportunitatile de parteneriate in domeniul exportului, sa faca business networking cu cele cateva zeci de companii romanesti participante si sa isi duca afacerea la urmatorul nivel.

Informatiile oferite la conferinta vor fi furnizare de un numar mare de speakeri de renume, reprezentanti ai ambasadelor, consulatelor, atasati economici cat si reprezentanti ai institutiilor de comert extern si relatii internationale. Lista completa a acestora, cat si agenda evenimentului se vor actualiza periodic si pot fi consultate pe pagina evenimentului.

Inscrierile se pot face prin completarea formularului online sau prin trimiterea unui e-mail la adresa evenimente [@] arhipelago [.] com.

Evenimentul este organizat de APEC Iasi impreuna cu Alchemy Tranings & Coaching si Arhipelago si va avea loc la Hotel Marshal Garden Bucuresti.
 

startups.ro sprijina conferinta in calitate de partener media.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii