Hotel Privo estimeaza o crestere de 35% a veniturilor in 2015


Hotel Privo, liderul segmentului hotelier de lux din Transilvania, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ un milion de euro, cu 35% mai mult fata de veniturile inregistrate in 2014.

 

Am creat Privo pentru a aduce serviciile hoteliere la un alt nivel in Romania. Oamenii cauta locuri autentice si experiente unice, iar Privo este un astfel de loc. De aceea Privo este si unul din cele mai premiate hoteluri din Romania”, spune Adina Plopeanu, General Manager.

Hotel a incheiat anul 2014 cu o cifra de afaceri de 700.000 de euro, conform cu previziunea initiala, se mentioneaza in comunicatul de presa. La inceputul acestui an, Privo a intrat direct pe locul 7 in topul celor mai bune hoteluri de lux din Romania, top alcatuit de TripAdvisor®, cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Castigatorii Travelers’ Choice Awards sunt alesi pe baza recenziilor si opiniilor a milioane de calatori TripAdvisor, inregistrate pe parcursul anului anterior. Proprietatile din topul clasamentului reprezinta repere de valoare si calitate a serviciilor.

Pentru anul 2015 ne propunem sa realizam un grad de ocupare mediu de 55% si o cifra de afaceri care sa atinga un million de euro. In prezent suntem  lider de piata in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Pentru anul 2015 estimam cresterea indicatorilor economici cu un procent de 35%, crestere pe care o vom realiza  prin majorarea tarifelor de cazare, dezvoltarea segmentului MICE si a componentei food & beverage si nu in ultimul rand prin fidelizarea clientilor”, spune Otilia Demian, Director of Business Development.

Cresterea cifrei de afaceri va fi posibila si ca urmare a noii strategii de management implementate incepand cu cel de-al treilea trimestru al anului trecut: un nou meniu semnat de Executive Chef Martin White, un program extins de degustari de vinuri si un program de fidelitate pentru clientii loiali.

Executive Chef Martin White s-a alaturat echipei Privo la sfarsitul anului trecut, dupa o experienta de 10 ani la Athenee Palace Hilton Bucuresti si Hilton Sibiu.

Numele lui Martin White se leaga de asemenea de meniurile de la Regent Casino, Heritage Restaurant, Lux Garden Hotel Azuga, Casa Vernescu si Premier Palace Group. Noul meniu Privo a fost lansat la inceputul acestui an si include preparate internationale, ce au la baza cele mai proaspete ingrediente regionale interpretate intr-o maniera contemporana.

Sommelierul Marius Danciu s-a alaturat echipei Privo in decembrie 2013, dupa o experienta internationala de 8 ani in cadrul prestigioasei companii  Ritz Carlton si a dezvoltat treptat enoteca Privo, urmarind crearea unei selectii de vinuri in concordanta cu meniul de restaurant si care sa acopere cat mai multe zone viticole ale lumii, tipologii de gust sau varietate de struguri.

Vinurile au fost alese prin proba gustului, astfel incat fara exceptii selectia oferita sa fie autentica si de cea mai buna calitate. In prezent enoteca hotelului detine peste 300 de etichete si un numar de aproximativ 4.000 sticle, conditii ideale de tezaurizare cu temperatura si umiditate controlate.

Hotelul organizeaza periodic degustari, cine gastronomice sau chiar evenimente la cramele din vecinatate.

Privo Loyalty a fost lansat la finalul 2014 si este destinat clientilor individuali, avand la baza acumularea de puncte, care pot fi folosite in cadrul hotelului. Cele trei niveluri de membership: Club, Wine si Elite au fost concepute pentru a rasplati fidelitatea oaspetilor.

Complexul Privo cuprinde un hotel modern si un ansamblul istoric format din Villa Csonka si parcul cu o suprafata de 3.500 mp. Arhitectura si amenajarea noii cladiri a hotelului au fost gandite minimalist, cu suprafete calme si intinse. Villa Csonka, in stil Secession marcheaza dialogul dintre vechi si nou. Celebrul artist fotograf Géza Csonka a construit la inceputul secolului XX aceasta casa, una dintre putinele cladiri Art Nouveau ale orasului.

Restaurata in perioada 2011 - 2013, Villa Csonka reprezinta nucleul in jurul caruia a fost construit noul hotel si poate fi admirata din toate holurile interioare ale hotelului. Mobilata cu piese originale Thonet si Art Deco reconditionate, cu o vechime de peste 100 de ani, vila dispune de trei camere matrimoniale si trei apartamente deluxe cu acces direct din receptia hotelului, fiecare dintre acestea avand un design unic.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii