(P) Muta-ti biroul pentru o saptamana sau mai multe la mare!


Cei care au un start-up sau planuiesc sa porneasca un start-up in viitorul apropiat pot sa isi mute biroul pe timpul verii la Pura Vida summer beach hub.

 

Proiectul este lansat de antreprenorul Tudor Maxim. Pe langa Elevate, companie pe care a infiintat-o in 2005, Tudor este activ si in domeniul turismului, prin pensiunea “Dor de Bucovina” (lansata in 2006), patru hosteluri (trei in Bucuresti; unul in Vama Veche, Pura Vida), si agentia de turism Young Tours.

Antreprenorii care vor alege sa isi mute biroul la Pura Vida summer beach hub vor beneficia de spatiu de lucru exterior aproape de plaja, in gradina, in hamac sau in lounge, cu Internet wireless si prize pentru laptop.

Acum doi ani de zile leneveam in rulota mea, pe malul marii. Ma simteam foarte bine, detasat de Bucuresti, de cotidianul de la birou si de caldura insuportabila a verii. Gateam, lucram din cand in cand pe laptop, citeam si ma bucuram de racoarea brizei marii. Anul trecut, mi-am cautat un motiv pentru a petrece si mai mult timp in Vama Veche. Am deschis un hostel chiar pe malul marii si, la scurt timp, un beach bar”, spune Tudor Maxim.

De la inceput, el a creat conditii pentru cei care nu se pot desprinde de munca si de retelele de socializare (Internet wireless si prize peste tot).

In 2014, imi doresc sa adun cat mai multi oameni faini, care sa vrea sa se detaseze de tumultul vietii din orasele mari si sa isi (re)gaseasca inspiratia pe malul marii. Ce vrem sa facem impreuna? Sa stam cu laptopurile la soare/la umbra cateva ore pe zi, facand lucruri productive; sa stam in aceeasi casa pe malul marii; unul dintre noi sa gateasca o data pe zi pentru ceilalti; unul dintre noi sa faca cinste cu bautura lui preferata in cate una din seri; sa ne facem noi prieteni si poate noi parteneri de business”, adauga Tudor.

Taxa este de 149 de euro pe saptamana in dormitor comun (paturi suspendate; o camera pentru fete si una pentru baieti, baie comuna) sau 249 de euro in camera dubla, (poti alege de la una la 4 saptamani, din iunie sau iulie; 10% reducere pentru fiecare saptamana suplimentara)

Oferta cuprinde 2 bauturi pe zi la alegere de la Pura Vida Beach bar; sesiuni de cunoastere, brainstorming, relaxare si distractie; materia prima si acces la bucatarie utilata, pentru masa zilnica pregatita impreuna.

Mediul este informal, orientat spre creativitate iar oferta se potriveste cel mai bine celor cu un start-up activ sau care planuiesc sa porneasca un start-up in viitorul apropiat.

Proiectul are pagina dedicata pe Facebook iar inscrierile se fac prin completarea formularului online, numarul de locuri fiind limitat.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii