Program pentru sprijinirea antreprenorilor cu mare potential de crestere


Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul lansat de EY a fost redenumit si remodelat, astfel incat cei care castiga sa primeasca un pachet complet de consultanta, suport si mentorat.


Prin intermediul programului, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experți EY si lideri de business din intreaga lume si de oportunitatea de a dezvolta relații de afaceri cu antreprenori de top in cadrul evenimentului "World Entrepreneur Of The Year" (finala mondiala a competiției cu acelasi nume, organizata la Monte Carlo, intre 3 si 7 iunie 2015), se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Castigatorii competitiei vor primi:

• O sesiune de 90 de minute in cadrul EY "World Entrepreneur Of The Year", unde isi vor prezenta planul de afaceri unui panel de "Antrenori pentru crestere”, care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate;
• Oportunitatea de a stabili relatii de mentorat continue cu antrenorii si cu castigatorii nationali ai concursului EY "Entrepreneur Of The Year";
• Oportunitatea de a participa la EY "World Entrepreneur Of The Year", toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se intalni si socializa cu antreprenori din peste 60 de tari, care se vor reuni la Monte Carlo.

Procesul de selecție al antreprenorilor care vor beneficia de consiliere si sprijin din partea EY in cadrul Accelerating Entrepreneurs va fi derulat de un panel independent de experti, conform urmatoarelor criterii: potențialul de crestere al companiei; spirit antreprenorial si leadership; viziune strategica; gandire inovatoare si originalitate; performante financiare; cultura de HR.

"Pe masura ce se dezvolta, companiile antreprenoriale au un impact tot mai mare asupra comunitatilor din care fac parte, prin locurile de munca generate si produsele si serviciile inovatoare oferite. De aceea, este atat de important sa le oferim suport inca din primele etape ale calatoriei lor, prin deschiderea retelei noastre catre ei", spune Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader si Audit Partner, EY Romania.

Pentru a aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, cei interesați trebuie sa fie proprietari / fondatori / CEO ai companiei reprezentate si sa fie responsabili pentru performanțele de data recenta ale firmei. Compania trebuie sa aiba o vechime de minimum doi ani si sa fi raportat vanzari sub 50 milioane USD in fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii