S-a lansat un program pentru start-up-urile din industria de comunicatii


Programul WARP Future Communication a fost lansat de hub:raum si Nokia, doi lideri globali in telecomunicatii integrate si tehnologii ale viitorului.

 

WARP Future Communication este adresat start-up-urilor care pot aduce inovatia in serviciile de comunicatii si in domenii adiacente precum recunoasterea vocala, control parental, inteligenta artificiala, mesagerie bazata pe voce, viata digitala si care pot imbogati, in general, experienta comunicarii prin voce si imagini video, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Programul isi propune sa dezvolte servicii de comunicatii inovatoare care sa faca vietile clientilor Deutsche Telekom si Nokia mai usoare iar start-up-urile selectate vor putea sa isi accelereze afacerile si sa se lanseze pe piata in decursul a doar cateva luni.

Start-up-urile vor primi toate instrumentele si resursele necesare pentru a-si dezvolta, construi la scara si comercializa serviciul, atat din perspectiva de business, cat si tehnica: Nokia ofera platforma tehnica, Deutsche Telekom ofera canalul de distributie si hub:raum ofera know-how-ul si instrumentele necesare pentru a crea, testa, construi la scara si comercializa produsele.

Programul va consta in intalniri fata in fata, munca la distanta (timp in care start-up-urile vor primi ajutor individual si suport de la partenerii de business) si intr-o conferinta la finalul anului. Asteptarile fondatorilor programului sunt ca, pana la finalul acestuia, doua-trei solutii inovatoare sa fie gata sa intre rapid pe piata. Echipele selectate in program vor participa gratuit, fara sa li se ceara niciun aport de capital si isi vor pastra drepturile de proprietate intelectuala.

Va fi de dorit ca serviciile dezvoltate sa functioneze pe platformele oferite de Deutsche Telekom si Nokia. Start-up-urile selectate in program vor primi suport din partea inginerilor care vor ajuta cu transferul si activarea solutiilor pe platforma dorita.

Cei interesati de acest program se pot inscrie online pana pe 30 aprilie 2017.

hub:raum, incubatorul Deutsche Telekom, ofera programe si formate variate al caror scop este de a genera oportunitati de business intre ecosistemul start-up-urilor si Deutsche Telekom. hub:raum investeste selectiv in start-up-uri aflate in faza incipienta care se potrivesc strategic prioritatilor de afaceri in inovatie ale Deutsche Telekom.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii