The Bridge va gazdui cel mai mare restaurant dintr-o cladire de birouri
Restaurantul Boutique Food Hall va avea peste 1.000 mp si va deveni operational la inceputul lunii septembrie, in centrul de afaceri dezvoltat de Forte Partners in Bucuresti.
Cu o suprafata inchiriabila de 57.000 mp, cladirea The Bridge reprezinta o componenta centrala a noului pol de birouri ce se contureaza in zona Pasajului Basarab din Capitala. Prima etapa a proiectului, cu o suprafata inchiriabila de peste 36.000 mp, are finalizarea programata in luna septembrie a acestui an, moment in care se va deschide si restaurantul Boutique Food Hall.
Boutique Food Hall reprezinta cea de-a treia unitate sub brandul Boutique dezvoltata de antreprenorul Radu Stoica, dupa Boutique du Pain, situata la parterul cladirii Excelsior Center, respectiv Boutique du Pain Junior, de la parterul imobilului AFI Park 2, toate amplasate in Bucuresti.
Restaurantul Boutique Food Hall va avea o suprafata de sapte ori mai mare decat Boutique du Pain, inchirierea spatiului din cladirea The Bridge fiind intermediata de DTZ Echinox la inceputul acestui an.
”The Bridge este o cladire cu o arhitectura generoasa, avand pe parter spatii cu o inaltime de 6,5 metri, ceea ce ne-a permis sa cream un concept cu o varietate larga de atractii culinare, astfel incat fiecare client sa poata gasi la Boutique Food Hall ceva pe gustul lui. Dimineata va functiona zona de cafenea, care ne-a consacrat deja in randul consumatorilor din Bucuresti, la pranz va fi deschis tot Food Hall-ul, iar seara va functiona un restaurant-bar cu specific American. In prezent, lucram la ultimele detalii ale proiectului, iar din luna mai vom intra efectiv pe santier”, spune Radu Stoica, Actionar si General Manager, Boutique du Pain.
Boutique Food Hall va avea in jur de 50 de angajati, astfel incat la pranz sa poata fi deservite 500 de persoane. Conceptul de Food Hall, care prinde avant in marile orase din vestul Europei, propune imbinarea sub acelasi acoperis a unei vaste palete culinare, de la burgeri, pizza si salate, la bucataria asiatica si cea mediteraneana.
”Foarte importanta este interactiunea clientului cu spatiul. Desi deschis in totalitate, restaurantul concentreaza publicul in mai multe puncte, dinamizand si articuland acest spatiu. Vizual, preia elemente retro si integreaza elemente legate de istoricul zonei. Ele se vor regasi intr-un spatiu care va functiona ca un <food market> – zone cu caracteristici diverse vor crea un caracter unitar, un ansamblu”, spune arhitectul Vladimir Mindru, Yellow Office.
Parcul de afaceri The Bridge este ridicat (in doua etape) pe Soseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de paine Spicul. Termenul estimat de finalizare pentru prima etapa este septembrie 2017, iar lucrarile se deruleaza conform graficului, antreprenorul general fiind compania Bog’Art. 50% din prima faza a proiectului este inchiriata catre BCR, cladirea fiind finantata de catre UniCredit Bank.
”Boutique Food Hall va fi cel mai mare restaurant deschis la parterul unei cladiri de birouri, iar noul concept, o premiera pentru piata locala, isi propune sa raspunda nevoilor tot mai variate si sofisticate ale angajatilor din Bucuresti. Restaurantul va beneficia de prezenta unui numar de aproximativ 5.000 de angajati in cadrul proiectului The Bridge (in cele doua etape), dar cu siguranta va reprezenta o atractie si pentru alte categorii de consumatori, angajati din alte proiecte invecinate si chiar studenti din campusul Regie, in special prin componenta de restaurant-bar American. Terasa generoasa, cu deschidere catre gradina cu vegetatie luxurianta ce va fi amenajata in cadrul proiectului, reprezinta un alt punct forte al locatiei”, spune Bogdan Gubandru, Business Development Manager, DTZ Echinox.
Elena Tecuta, Office Letting Manager la Forte Partners spune ca zona de “restaurant&cafenea” este foarte importanta in proiectele dezvoltate de companie. In timp ce la proiectul din Stefan cel Mare a fost adus un restaurant-concept al fondatorilor M60, perfect adaptat unei cladiri boutique din centrul orasului, la The Bridge a fost ales conceptul unui restaurant de mari dimensiuni.
Beneficiind de accesul facil la statia de metrou Grozavesti si Gara de Nord, o conexiune rutiera rapida cu zona centrala si de nord a Capitalei prin Pasajul Basarab, dar si de vecinatatea Universitatii Politehnica din Bucuresti si a campusurilor universitare Grozavesti si Regie, zona va cunoaste o dezvoltare imobiliara semnificativa in urmatorii ani, peste 100.000 de metri patrati de birouri fiind in prezent in constructie.
Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.