Zilele Biz 2015 - un eveniment pentru cei care stiu ca nu stiu tot


Cel mai relevant eveniment business-to-business din Romania va cuprinde un maraton de cinci zile in care va reuni cinci domenii de business: antreprenoriat, inovatie, management, CSR, media&marketing.


Organizat de revista Biz, evenimentul va avea loc in perioada 9 - 13 noiembrie,  la Hotel Novotel, in Bucuresti.

Cu fiecare editie, Zilele Biz se diferentiaza de alte evenimente de business prin continut de calitate si invitati care inteleg ca o prezentare buna nu inseamna un <profil de companie>”, spune Marta Usurelu, redactor sef al revistei Biz, organziatorul evenimentului.

Conferinta reuneste nume puternice din domeniul de business din Romania, antreprenori si manageri cu vizune, specialisti si consultanti. Audienta conferintei este specializata pe fiecare zi, pe temele conferintei, reunind manageri, antreprenori, specialisti in comunicare, consultanti, investitori, ONG-uri si reprezentanti media.

Participantii sunt invitati si la sesiuni si workshop-uri dedicate segmentelor de Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media & Marketing. Zeci de speakeri vor prezenta idei si studii de caz, prin prisma experientei lor.

Evenimentul se afla la cea de-a 14-a editie iar mai multe detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si agenda fiecarei zile puteti gasi pe site-ul evenimentului.
 

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii