Avon - Cum a fost construita la nivel mondial compania pentru femei
Autor: Laura Klepacki

Editura: Brandbuilders
Anul aparitiei: 2006
Titlu original:Building The World's Premier Company For Women

Cui se adreseaza: managerilor, antreprenorilor
Avon - Cum a fost construita la nivel mondial compania pentru femei” aduce in prim plan una dintre cele mai de succes istorii de business. Cartea poate inspira  pe oricine doreste sa reuseasca atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Milioane de femei din intrega lume au fost ajutate sa-si schimbe viata in bine prin obtinerea unui statut economic si social mai bun. Cartea te poate invata cum sa-ti incepi propria afacere cu Avon, cum sa-ti creezi o retea si cum sa-ti motivezi oamenii.

Respectand reguli simple de business, Avon a reusit sa creeze o cultura organizationala puternica, in care sistemul de motivare si compensare a oamenilor poate deveni sursa de inspiratie pentru orice manager.

Cartea este o demonstratie a ceea ce inseamna astazi capacitate de adaptare, viteza de reactie si strategie.“Timp de 119 ani, Avon a conferit putere unui numar impresionant de femei, cu fiecare ruj, pudra sau crema de fata vandute. Este minunat sa citesti despre un brand care a transformat lumea intr-un loc mai frumos, in atat de multe feluri.” Kerry Diamond, Beauty Director la Harper’s Bazaar
 

Despre autor:
Laura Klepacki este o jurnalista cu o experienta relevanta in domeniul industriei produselor de infrumusetare.

Editor la pagina de beauty a publicatiei “Women’s Wear Daily”, Laura Klepacki a scris multe editoriale despre compania Avon si este recunoscuta drept o autoritate in industria produselor de ingrijire destinate femeilor.

Pretul cartii la editura: 35 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.