Bucuresti Business Days (29 - 30 noiembrie 2011)
Evenimentul, organizat de ADESCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting, va avea loc in zilele 29 si 30 noiembrie, la Willbrook Business & Convention Center din Bucuresti.

Evenimentul isi propune sa creeze o platforma de oportunitati si business networking pentru antreprenorii si managerii romani.

Mentinandu-si orientarea asupra antreprenoriatului și tehnicilor de management, editia din Bucuresti a Business Days va avea un focus secundar asupra domeniului economic-financiar-bancar.

Agenda evenimentului va cuprinde sase conferinte - dintre care patru sunt dedicate factorilor de decizie si celor implicati in decizii strategice, una este dedicata managerilor HR si una dedicata directorilor de vanzari, 16 workshop-uri si patru sesiuni de business networking.

Conferintele si workshop-urile acestei editii sunt concepute in asa fel incat sa-i ajute pe participanti - fie ei antreprenori sau manageri - sa identifice care sunt abilitatile potrivite pentru a face fata noilor provocari in drumul spre succes al fiecaruia.

Invitatii la eveniment vor discuta despre felul in care criza economica a modificat structura si dinamica mediului de afaceri romanesc, pornind de la schimbarea comportamentului de consum si pana la adaptarea antreprenorilor, investitorilor si managerilor la noile conditii economice.

Costurile de participare pornesc de la 50 de euro/persoana (acces la un singur workshop) si ajung pana la 150 de euro/persoana (tichet VIP 2 - acces complet la conferinte si workshop-uri si la toate manifestarile satelit).

Mai multe detalii pot fi gasite aici.