Business Target Club (9 decembrie)

Evenimentul, organizat de Junior Chamber International (JCI) Bucuresti si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM), va avea loc pe 9 decembrie, la Hotel Residence Cerisiers din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

Editia a opta a Business Target Club (BTC) va reuni specialisti din diverse domenii, acestia aducand in prim plan resurse si strategii pentru realizarea unei planificari eficiente in anul 2010.

Conferinta isi propune sa contureze care va fi starea economica a Romaniei dupa alegerile prezidentiale si sa ofere cele mai viabile solutii pentru a evita intrarea Romaniei in colaps economic si politic.

La discutia de tip panel vor participa ca vorbitori: Gabriel Biris, partener fondator al casei de avocatura Biris-Goran, unul dintre expertii romani de referinta in domeniul fiscalitatii, Dan Ioan Popp, antreprenor, fondatorul, actionarul principal si presedintele companiei imobiliare Impact Developer & Contractor si Cosmin Alexandru, director asociat al Brandivia, companie de consultanta in branding si strategie, membru fondator al Asociatiei Erudio. Discutia va fi moderata de Andreea Rosca, director al publicatiilor de business din trustul Realitatea-Catavencu.

Infiintat in anul 2007, BTC este un club de afaceri de elita, cu antreprenori si manageri de top, selectati doar pe baza de recomandare din partea membrilor existenti. Evenimentele BTC se adreseaza oamenilor de afaceri care vor sa afle direct de la sursa cele mai noi tendinte in domeniul lor de activitate. In plus, clubul ofera un cadru adecvat pentru networking de calitate cu persoane care impartasesc aceleasi valori.

Mai multe informatii despre programul conferintei de luna aceasta, modalitatea de inscriere si vorbitorii invitati pot fi gasite aici.