Buyology. Adevaruri si minciuni depre motivele pentru care cumparam
Autor: Martin Lindstrom
 

Editura: Publica
Anul aparitiei: 2011
Titlul original: "Buyology. Truth and Lies About Why We Buy"
 

Cui se adreseaza: oamenilor de afaceri, specialistilor din marketing

Cat de multe stim despre motivele pentru care cumparam? Ce ne influenteaza cu adevarat in talmes-balmesul mesajelor din lumea actuala? In "Buyology", Martin

Lindstrom ne prezinta descoperirile pe care le-a facut in timpul unui studiu de neuromarketing, desfasurat pe o perioada de trei ani si ale carui costuri s-au ridicat la sapte milioane de dolari - un experiment de ultima ora, care a examinat mintile a 2.000 de voluntari din intreaga lume, in raport cu expunerea la diverse reclame, logo-uri, spoturi publicitare, branduri si produse.

Sa fie adevarat ca sexul vinde? Suntem inca inconjurati de publicitate subliminala? Sunt capabile brandurile "cool” sa activeze instinctul sexual? Celelalte simturi ale noastre - mirosul, simtul tactil si auzul - pot fi starnite atunci cand vedem un produs? Senzationalele rezultate obtinute de Lindstrom zdruncina, in mare masura, opinia traditionala cu privire la ceea ce ne capteaza interesul - si ne determina sa cumparam.
 

Despre autor:
Martin Lindstrom este unul dintre cei mai respectati specialisti in marketing din lume. Prin intermediul agentiilor Lindstrom, Brand sense si Buyology INC., Lindstrom ofera consultanta unor companii precum McDonald's Corporation, Procter&Gamble, Microsoft si GlaxoSmithKline. A avut aparitii in paginile unor publicatii ca Financial Times, USA Today, Fortune, Washington Post si a contribuit cu articole la prestigioasele reviste Contagious si Harvard Business Review. Cartea sa precedenta, "Branduri senzoriale", a fost declarata de catre Wall Street Journal drept una din cele mai bune zece carti de marketing publicate vreodata. "Buyology", ca si volumul "Branduri senzoriale", a fost tradus in peste douazeci de limbi.

Pretul cartii la editura: 46,55 de lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.