Capcanele managementului
Autor: Mark Eppler

Editura: Polirom
Anul aparitiei: 2007
Titlu original:Management mess-ups

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor
Poate parea incredibil, dar o banca din Washington a pierdut 2 milioane de dolari pentru ca a refuzat sa accepte un tichet de parcare in valoare de 60 de centi. O functionara plictisita, un manager inflexibil si o interpretare rigida a politicilor organizationale. De fapt, o capcana in care poate cadea oricine. Micile greseli pot avea consecinte uriase, dar tie ti se ofera sansa de a le evita cu abilitate si tact. Usor de citit si bine documentata, “Capcanele managementului” este indispensabila tuturor celor care ravnesc la un stil de conducere aproape de perfectiune.

Din cuprins: Mitul puterii conferite de pozitie; Arta persuasiunii; Mecanismele schimbarii; Lucrurile marunte conteaza; Alibiuri creative; Asumarea unor riscuri rezonabile; Satisfacerea nevoilor pietei; Cea mai buna slujba; Cum se face planificarea; Managementul simbolic; Cine pe cine vede?; Cum sa obtineti rezultate.

Despre autor:
Mark Eppler este conferentiar si expert in management, strategii de marketing si relatii cu clientii. Fondator al firmei de consultanta in afaceri Mark Eppler&Associates, el a consiliat companii de renume, precum Procter&Gamble, 3M, Tyco Healthcare sau Humana. Are peste 20 de ani de experienta ca director executiv in industria electronica si a predat la Indiana University, unde a primit prestigiosul Robert Richey Award for Teaching Excellence. A mai publicat “The Wright Way: 7 Problem-Solving Principles from the Wright Brothers That Can Make Your Business Soar”, considerata una dintre cele mai bune zece carti ale anului 2004 de catre cotidianul canadian “Globe and Mail”.

Pretul cartii la editura:  9,99 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.