Capitalul intelectual, motorul afacerilor de succes (22 februarie)

Evenimentul organizat de ICRS si Celeris va avea loc pe 22 februarie in Bucuresti, se adreseaza managerilor, si va aborda teme legate de performanta companiilor, evaluarea performantelor angajatilor si influenta asupra capitalului intelectual.

Temele dezbatute in cadrul evenimentului vor fi: Capitalul intelectual, stakeholders si metodele clasice de evaluare;  Factorii determinanti ai performantei companiilor; Evaluarea performantelor angajatilor si influenta asupra capitalului intelectual.

Lectorii evenimentului sunt: Sergiu Petrica, Doctor in economie, specialist in problematici privind capitalul intelectual, activele necorporale, sistemele informationale si eficienta; Simona Soare, Doctor in economie, cu experienta vasta in managementul riscului si a modelarii economice pe care a concretizat-o intr-un doctorat, pe tema guvernantei corporative, obtinut la ASE Bucuresti; Eugen Dumbrava, Doctorand in psihologie, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul resurselor umane.

Taxa de participare la eveniment este de 350 de lei pentru 2 persoane; 450 de lei pentru 3 persoane si 600 de lei pentru 4 persoane.

Mai multe detalii pot fi obtinute la adresa de e-mail office [@] celeris.ro.