”Caravana antreprenorului” - Seminar Ramnicu Valcea (30 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Universitatea din Craiova in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Valcea, va avea loc pe 30 aprilie, la sediul partenerului local.
Seminarul este organizat in cadrul campaniei de informare ”Caravana antreprenorului”, care face parte din proiectul TREPAN - Regandirea si consolidarea culturii antreprenoriale prin furnizarea de instruire si dezvoltarea de parteneriate la nivel (trans)national, cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European.

Principalele teme abordate in cadrul seminarului vor fi: Prezentarea proiectului TREPAN si a principalelor servicii oferite de acesta; Prezentarea principalelor oportunitati de finantare europene adresate mediului de afaceri; Identificarea principalelor probleme pe care le intampina mediul de afaceri in derularea de proiecte cu finantare europeana si gasirea de solutii pentru acestea.

Participarea la seminar este gratuita, iar data limita pentru inscrieri este 29 aprilie. Persoana de contact este Daniel Neagoe-Bacanu - telefon: 0251.412.340, e-mail: nbdaniel @ gmail.com.

Mai multe informatii despre proiectul TREPAN pot fi gasite aici.