Career Leader (15 -16 mai)

Proiectului Career Leader, aflat la prima editie, se adreseaza tinerilor care vor sa acumuleze experienta profesionala in domeniile IT si management strategic de la specialisti din companii de renume, se anunta intr-un comunicat Akcees, organizatorul evenimentului.

"Participantii vor afla despre oportunitatile de cariera existente, vor participa la un training de specialitate si vor rezolva un studiu de caz, avand sansa ca la final sa se numere printre castigatorii stagiilor de practica si premiilor oferite de catre companii”, precizeaza organizatorii.

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, astfel:

15 mai - Dezvoltare profesionala in IT

Prima zi este dedicata tehnologiei informatiei. Participantii la vor avea ocazia sa inteleaga ce presupune o cariera in domeniul IT si vor lucra timp de o zi alaturi de profesionisti si specialisti din compania Microsoft. 

La finalul zilei, cei mai buni participanti au sansa de a primi stagii de practica si premii din partea companiei.

16 mai - Consultant pentru o zi

In cea de-a doua zi, tinerii interesati de o cariera in domeniul managementului strategic si al consultantei vor participa la o sesiune de training sustinuta de reprezentanti ai Controller Institut, lider de piata in Austria ca furnizor de programe de training in administrarea afacerilor si dezvoltarea abilitatilor si competentelor manageriale. 

Ulterior, acestia vor fi consultanti pentru o zi sub indrumarea reprezentantilor Contrast Management Consulting.

Cei care doresc sa participe trebuie sa isi trimita CV-ul la adresa CL@akcees.com, mentionand in subiect domeniul dorit (IT/consultanta) si numele candidatului.

Participarea la eveniment este gratuita iar inscrierile vor fi analizate de un juriu format din specialisti in resurse umane.

Finalistii vor fi anuntati pe site-ul evenimentului in data de 15 mai.