Cartea Despre Vanzari
Autor: Tom Hopkins

Editura: Business Tech
Anul aparitiei: 2008
Titlu original: How to Master the Art of Selling

Cui se adreseaza: oamenilor de vanzari, dar si managerilor si antreprenorilor
Prospectarea, Contactele, Calificarea, Obiectiile si Finalizarea Vanzarii. Acestea sunt etapele vanzarii tratate pana la cel mai mic detaliu in acest manual al profesionistului in vanzari.

Cateva teme cuprinse in carte, insotite de exemple: Stimularea aditionala; Tehnicile de transformare a sentimentelor in mecanisme declansatoare ale vanzarii; Prospectarea cu ajutorul referintelor sau fara referinte; Intrebarile care descopera si cele care conduc; Atitudinea fata de refuz; Sistemul de tratare a obiectiilor; Folosirea motivatorilor si infruntarea demotivatorilor; Implicarea fizica si psihica in detinerea produsului sau serviciului; Stimularea si directionarea sentimentelor.

Cartea s-a vandut in circa 1.300.000 de exemplare numai in SUA, iar succesul de care se bucura mii de profesionisti care si-au insusit tehnicile prezentate aici dovedeste ca ele functioneaza.

Despre autor: Tom Hopkins este o legenda a vanzarilor. Considerat numarul unu in instruirea in domeniul vanzarilor, el are o experienta de peste 30 de ani, a scris opt carti care s-au vandut in peste 1,3 milioane de exemplare fiecare si au fost traduse in zece limbi. Cartile lui sunt folosite ca manuale in cursurile de marketing, se folosesc drept sisteme de instruire video la diferite mari companii, instruind direct peste 3 milioane de vanzatori pe cinci continente.

Pretul cartii la editura: 40,90 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.