Cele 12 elemente ale managementului performant
Autori: Rodd Wagner, James K. Harter

Editura: All
Anul aparitiei: 2009
Titlu original:12: The Elements of Great Managing

Cui se adreseaza: managerilor

Cum fac marii manageri astfel incat sa-i inspire pe angajati sa obtina performante de top? Cum genereaza ei entuziasm si unesc personalitati diferite pentru a se concentra intr-o misiune comuna?

Cu mai bine de zece ani in urma, organizatia Gallup a analizat amanuntit mai mult de un milion de interviuri cu angajati si patroni, aflate in baza lor de date, pentru a identifica cele mai importante elemente care ajuta la obtinerea excelentei la locul de munca. Aceste elemente au stat la baza bestsellerului “Manager contra curentului”.

Cele 12 elemente ale managementului performant” este mult asteptata continuare a acestuia. Noul studiu Gallup include acum interviuri cu 10 milioane de angajati si manageri din 114 de tari, desfasurate in 41 de limbi, fiind cel mai extins studiu din lume privitor la implicarea profesionala. Rodd Wagner si James K. Harter imbina cele mai noi studii Gallup cu descoperiri recente din domeniile neurologiei, teoriei jocului, psihologiei, sociologiei si economiei.

Rodd Wagner este membru de frunte al organizatiei Gallup. Dupa ce s-a alaturat companiei, a studiat activitatea  managerilor cu rezultate exceptionale si modul in care firea umana influenteaza strategia in domeniul afacerilor.

James K. Harter, ph. D., este cercetator-sef la organizatia Gallup, fiind autor si co-autor pentru mai mult de 1.000 de studii de cercetare pentru organizatiile profit si non-profit.

Pretul cartii la editura: 29,90 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.