Changemakers 2012 (20 martie - 10 aprilie)

Changemakers, proiect initiat si derulat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania, se adreseaza tinerilor care doresc sa  se implice activ in antreprenoratul social pentru a aduce o schimbare in realitatea sociala si economica.

Proiectul se va desfasura in perioada 20 martie - 10 aprilie, in mai multe etape, dupa cum urmeaza:

- 20 martie, intre orele 15.00 si 18.00: Eveniment de deschidere in Orange Concept Store, Bucuresti, avandu-i ca invitati pe Mircea Mocanu (Head of Socio-Economics Section UNDP) si dr. Raed Arafat (fondator SMURD).

- 27 martie, ora 15:00: Conferinta Changemakers, cu tema ”Povestea   oamenilor care au adus schimbarea in Romania”, se va desfasura la Teatrul ACT din Bucuresti.

- 29 martie, intre orele 17:00 - 20:00: Sesiunea de Antreprenoriat Social. Aceasta va avea avea loc in YPC Cafe, Bucuresti,  si se va desfasura sub forma unor dezbateri la mese rotunde.

- Urmatoarea etapa a proiectului este Scoala de primavara ce consta in 10 zile de activitate. Aici se pune accent pe dezvoltarea soft skill-urilor pe care trebuie sa le detina un bun antreprenor, vor avea loc doua workshop-uri dedicate antreprenoriatului social, studii de caz Harvard style si doua vizite in mediul antreprenorilor sociali.

Mai multe informatii si pentru inscrieri despre proiect pot fi gasite aici.