Changemakers - Proiect dedicat antreprenoriatului social (20 - 25 aprilie 2010)

Evenimentul, organizat de Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER), sub patronajul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, va avea loc in perioada 20 - 25 aprilie, in Bucuresti.

In deschiderea evenimentului, pe data de 20 aprilie, se va desfasura conferinta “Meet the Changemakers” in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

In perioada 21 - 25 aprilie, studentii interesati de antreprenoriat social pot participa la Scoala de Primavara Changemakers pentru a invata, pentru a-si pune ideile in practica si pentru a face schimb de cunostinte cu studenti straini.

Cele cinci zile ale Scolii de Primavara vor constitui un program educational interactiv cu workshopuri, studii de caz, o vizita la o intreprindere sociala, dar si sfaturi de la experti din domeniu.

Inscrierile pentru Scoala de primavara se fac pe baza de formular online, pe site-ul evenimentului, dar si la standul ASER amplasat in ASE, Cladirea Mihai Eminescu, etaj 1. Termenul limita pentru depunerea formularelor de inscriere este 16 aprilie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.